Otkriven je prvi posao Meghan Markle nakon odlaska iz kraljevske familije sa suprugom Harryjem, a riječ je o pojavljivanju u kanadskom reality showu o drugim vjenčanjima, u kojem bi Meghan trebala više puta gostovati.

Prema izvoru bliskom produkciji, 38-godišnja Markle treba gostovati puta u showu I Do, Redo, i pridružiti se svojoj bliskoj prijateljici, stilistici za vjenčanja Jessici Mulroney (39), zvijezdi nadolazećeg Netflixova realityja.

Njena pojavljivanja u showu trebala bi biti povremena, tvrdi izvor koji nije otkrio hoće li i koliko Markle biti plaćena. U 10 epizoda show prati 10 parova i njihova loša iskustva s prvim vjenčanjima prije nego što ostvare vjenčanja iz snova iz drugog pokušaja.

"Strana industrije vjenčanja koja nikada nije prikazana na televiziji", opisala je Murloney show na Facebooku. Ona je Markle upoznala na snimanju serije Suits, u kojoj je Meghan glumila Rachel Zane.

POVEZANO
Meghan i Harry casualGOTOVO JE! Princ Harry i njegova Meghan ODREKLI SE I ZVANIČNO i novca i titula zbog normalnog života

Markle, jednom rastavljena, a sad udana za princa, i sama je imala sličan moment u životu, piše Page Six. Njeno vjenčanje koštalo je više od 42 mil. dolara, a haljinu joj je dizajnirao Givenchy.

Podsjetimo, Murloney je na kraljevskom vjenčanju bila djeveruša, a u ceremoniji je učestvovalo i troje njene djece. Nakon brojnih pojavljivanja u showu Good Morning America, gdje je davala savjete kako se jeftino, ali dobro obući, Mulroney dobiva svoj show, u kojem su parovi iz SAD i Kanade.

Markle, koja živi u Vancouveru sa sinčićem Archiejem otkako se preselila iz Velike Britanije početkom godine, nedavno je potpisala ugovor s Disneyjem za zasad nepoznati projekt u kojem treba "posuditi glas" u zamjenu za donaciju organizaciji za spas slonova koju podržava.

Inače, nedavno su počele kružiti glasine da Meghan aktivno traži agenta koji bi trebao zastupati sve njene buduće projekte.

Ako je to i istina, zapošljavanje agenta i menadžera ne znači da Megan želi ponovo glumiti. Agenti i menadžeri mogu profesionalno predstavljati osobu i zbog drugih poslovnih prilika, na primjer, osigurati dogovor za knjigu ili razna sponzorstva, objašnjava Instyle.