Severina Kojić nosi oko vrata krv svog supruga Igora Kojića!? Pjevačica je podlegla bizarnom trendu, pa je nagovorila dragog da oboje izvade krv, da je stave u bočice, koje su razmijenili i sada ih nose kao privjeske na lančiću oko vrata, piše Informer.

Za Hrvaticu je ovo gest vrhunske romantike, a Igor se isprva protivio, ali je potom popustio i ispunio joj želju.

- Igoru se nije svidjela Severinina ideja, ali je ona bila uporna, pa je na kraju popustio. On je odlijepio za njom i ispunjava joj sve želje. Govorio mi je prvo da mu je taj gest uvrnut, da mu ne pada na pamet da vadi krv i da njenu nosi oko vrata, ali se predomislio - tvrdi za spomenuti izvor njegov prijatelj, koji je želio da ostane anoniman.

On tvrdi da se Kebin mali sada ponaša kao da je to bila njegova ideja i da nikome neće da prizna da mu se ne sviđa privjesak koji nosi.

- Folira se sada kako je to romantično, originalno, kako je to on smislio. Više ni ne skida taj privjesak. Seve ga obrlati čas posla. Svaka njena želja je za njega zapovijest. Ne znamo više šta da radimo sa njim. On više nije isti dečko kao što je bio prije nego što je upoznao Severinu.