U subotu 06.05.2017. godine održan je prvi Feel Good Party na krovu tržnog centra u Skojevskoj u Tuzli.

Vlasnica teretane i fitness studija 'Feel Good' Senka Šehić odlučila je svoje korisnike i prijatelje počastiti provodom, tj. partijem na vrhu tržnog centra u kojem i održava treninge. Prostor terase iskoristila je za dobru zabavu koja je potrajala dugo u noć.

Okupljanje je počelo u 18 sati, a zabava uz ples, dobru muziku koju je puštao Jasmin Hamzić - Hamza dugo je potrajala. Slučajni prolaznici zastajali su da sa ulice pogledaju šta se dešava na krovu teretane. A fotograf Dragan Lovrić bilježio je momente i na samom partiju gdje su se mogle vidjeti i javne ličnosti iz svijeta mode, sporta, estrade i umjetnosti. 

Senka se kratko i obratila prijateljima koji su je podržali te se i zahvalila ljudima koji su joj pomogli da pripremi ovaj događaj kojim je ujedno i obilježila još jednu godinu postojanja Fitness studija 'Feel Good'.

- Najprije hvala svima što su se odazvali i došli, nadam se da je sve bilo kako treba i da se cjelokupan program svidio svima. Moram se posebno zahvaliti ljudima koji su mi pomogli a oni su Nedžad Munišević, fotograf Dragan Lovrić, DJ Jasmin Hamzić – Hamza, Sar Light Tuzla – izjavila je Senka Šehić za naš portal… 

Party teretana 06/05/2017 1

Party teretana 06/05/2017 1

Party teretana 06/05/2017 1

Party teretana 06/05/2017 1

(Doznajemo.com)