Ana Bekuta dobila je sina Igora sa 17 godina, a onda ga ostavila u Domu za nezbrinutu djecu. Prije nekoliko godina ona je otkrila i razloge zbog čega je to uradila.

Igor Polić, sin Ane Bekute, koga je pjevačica rodila 1976. kao tinejdžerka, sa samo 17 godina iz veze sa klavijaturistom Aleksandrom Savićem, nikada majci nije zamjerio što ga je kao bebu ostavila nekoliko mjeseci u domu za nezbrinutu djecu.

Ana Bekuta sin 2

Prije nekoliko godina ona je otkrila i razloge zbog čega je to uradila. Ona je za "Star" tada izjavila:

- Svakog vikenda putovala sam da vidim Igora, koji bi mi se smiješio u krevetiću, nepogrešivo me poznajući. Do sljedeće subote u životu su me držali njegov puderasti miris u nozdrvama i otisak njegovih majušnih usana na vratu. Agonija je trajala nekoliko mjeseci, a onda je glas srca i razuma tu ptičicu vratio u krilo.

POVEZANO
Ana Bekuta ZGANA BEKUTA NAKRATKO NAPUSTILA "ZVEZDE GRANDA": Evo koja pjevačica je došla na njeno mjesto!

Ana je ranije otkrila zbog čega se još kaje u životu.

- Kajem se jedino zbog toga što nisam rodila još jedno dijete. Samo zbog toga se kajem i ni zbog čega drugog - istakla je ona za "Alo".

– Otkako znam za sebe, znam da je ona bila prinuđena da jedan dio života bude bez djeteta. To se nikad nije krilo od mene, niti je na mene ostavilo bilo kakve posljedice. Majka mi je sve to nadoknadila kasnije, i mnogo više od toga. Nas dvoje i danas pričamo o tome. Vjerujte da sam oduvijek na taj period gledao najnormalnije. Taman posla da majci zamjeram što je morala da me da u dom. Nikada joj to nisam prebacio. Moja majka je to morala da uradi jer je takav zakon bio tada – izjavio je ranije za Kurir Igor, koji nije u kontaktu sa svojim ocem.

Imam sve informacije o svom ocu, ali se ne čujemo, niti se viđamo – otkrio je Igor Polić.

Ana Bekuta sin 2