Grad Bihać potresao je jutros krvavi zločin.

Naime, pronađena su dva beživotna tijela, a već prve informacije upućivale se na ubistvo i samoubistvo.

POVEZANO
Bihać zločin 28/08/20aPROCURILI DETALJI KRVAVOG ZLOČINA U BIHAĆU: Zuhdija je ubio nju i sebe. Nije mogao podnijeti prekid!

- U toku noći dobili smo dojavu. U kući su pronađena dva tijela, jedno muško i jedno žensko. Smrt je nastupila nasilnim putem uz upotrebu vatrenog oružja – naveli su iz policije.

U međuvremenu su procurili i detalji ovog krvavog zločina, a doznalo se kako je Zuhdija Dervić (43) iz Bužima automatskom puškom ubio svoju tri godine stariju partnerku Mevlidu Brkić, nakon čega je počinio suicid.

Mevlida Brkić (46) a

Prema prvim rezltatima istrage, sve se odigralo sinoć oko 01.30 sati, a Zuhdija je ubio 46-godišnjakinji na njenom kućnom pragu u bihaćkoj ulici Nerkeza Smajlagića.

– Njih dvoje su zabavljali, a nedavno ga je napustila žrtva, što on, očigledno nije mogao podnijeti. Poslije toga Zuhdija je na sve načine pokušavao da se pomiri s voljenom, zbog koje je ostavio svoju ženu. Proganjao je, dolazio ispred kuće, zvao na telefon, ali on nije htijela ni da čuje, a i u međuvremenu je našla novog partnera – naveo je izvor kojeg citira Avaz.

Da tragedija bude veća, iza nastradale su ostala djeca koju je imala iz prvog braka.

Bihaćki policajci i istražitelji od ranih jutarnjih sati su obavljali uviđajne radnje. Tragedija je potresla Bihać, jer su praktično uništene dvije familije.

POVEZANO
Zuhdija Dervic status prijeRečenica koja ledi krv u žilama ZUHDIJA (43) PRIJE NEGO ŠTO JE UBIO NJU I SEBE NAPISAO OVO NA FEJSU!