Zoran Marjanović, suprug ubijene pjevačice Jelene Marjanović je lišen slobode. Marjanović je priveden u okviru istrage o ubistvu njegove supruge. Sumnjiče ga za teško ubistvo, za što može biti osuđen i na 40 godina robije.

Poslije šoka članova porodice, javnosti i učesnika rijalitija na vijest da je lišen slobode, osumnjičeni Zoran je svojim advokatima poručio da ima samo jednu želju - da advokati prenesu njegovim roditeljima da mu čuvaju djecu Uroša i Janu.

- Sa mnom radite šta hoćete, samo mi čuvajte decu, meni je ionako život sada užas - navodno je poručio.

Navodno, ključni dokaz za privođenje Marjanovića su DNK tragovi na odjeći jer je, između ostalog, upoređivanjem blata s pantalona Marjanovića i žrtve utvrđeno da je on bio na mjestu zločina, na nasipu u Borči!

Vladimir Marjanović potvrdio je da je njegov sin uhapšen i tvrdi da je "sve namješteno".

Za Zorana je zatražen pritvor do 30 dana.

POVEZANO
Zoran Marjanović kapija kuće nakon hapšenjaSABLASNE SCENE U KUĆI MARJANOVIĆA NAKON HAPŠENJA ZORANA: Kad su inspektori došli, on je preblijedio!

Prema prvim informacijama brani se ćutanjem, nervozan je i konstantno doziva ćerkicu i ponavlja "moja Jana, moja Jana". U toku je razgovor sa nekoliko inspektora koji su mu doneli fotografiju ubijene supruge...

Zoran Marjanović je prije nekoliko dana ušao u rijaliti "Zadrugu" na iznenađenje mnogih, a kao glavni motiv za to navodio je da želi da ga publika upozna na pravi način. Isticao je da mu novac nije bitan, a tokom boravka u šou tvrdio je da je veliki vjernik, da bi uradio sve za religiju i porodicu, te da ga bole priče da je pripadnik sekti. Morao je da napusti "Zadrugu" zbog Socijalne službe, koja je tražila da odredi privremene staratelje, a kćerka Jana je tokom njegovog boravka u showu bila s njegovim roditeljima.

POVEZANO
Jelena - Zoran CBŠOKANTNA IZJAVA MUŽA UBIJENE PJEVAČICE JELENE GODINU I 4 MJESECA NAKON ZLOČINA: Ja sam...

Dok je bio u rijalitiju, progovorio je o svim detaljima dana kada je ostao bez supruge, a njegova kćerka bez majke, kao i o životu nakon tragedije.

Ispričao je kako je kćerkica Jana reagovala kad je doznala da joj je mama ubijena.

– Ja i dijete ostajemo, ona odlazi da trči… Kasnije krećemo, zovi, traži, nema, kraj. Kakav je samo osjećaj da se vratiš kući bez voljene osobe, kasnije sa djetetom, plakanje, to je užasna stvar. Ljudi su se povukli, mnoge sam precrtao sa spiska prijatelja. Ja sam mnogo hrabar, ja bih za ovu zemlju, za Srbiju, za crkvu, za vjeru, sutra život dao – naveo je on, dodavši da ga boli povezivanje sa sektama, te da svi vrlo dobro znaju da je pravoslavac i da bi poginuo za svoja uvjerenja.

Zoran Jelena Marjanović 2

– Pisalo se svašta u medijima, nije bilo lako gledati cijelu moju porodicu u toj kući, koja je bila jeziva tih dana – pričao je Zoran, a potom istakao da je nakon duge patnje odlučio da bude još jači.

Ubistvo pjevačice Jelene Marjanović zaokupilo je pažnju cjelokupne srpske javnosti koja i dalje ne zna ko stoji iza zločina.

Jelena je nestala 02.04.2016. godine, dok je trčala na nasipu u Crvenki (Borča, Beograd). Na nasip je došla automobilom sa suprugom Zoranom i kćerkom Janom. Zoran i Jana su, kako je Zoran tvrdio, u jednom trenutku ostali na livadi, dok je Jelena otrčala.

Zoran je tek uvečer policiji prijavio Jelenin nestanak. Ostalo je nejasno zašto nije reagovao odmah čim je primijetio da mu nema supruge.

Zoran Jelena Marjanović 2

Policija je iste večeri krenula u potragu za Jelenom. Vjerovalo se da je nestala, pa su na potezu za trčanje iste večeri prolazili i policajci, i novinari, i porodica i prijatelji koji su tražili Jelenu i tako uništili dokazne tragove.

Jelenino tijelo nađeno je sutradan, u kanalu. Obdukcijom je utvrđeno da je ubijena udarcima tvrdim predmetom u glavu. Kiša koja je padala noć pred pronalazak tijela sprala je tragove koji bi doveli do ubice. Oružje kojim je Jelena ubijena nije nađeno.

Jelena je ubijena sedam minuta nakon njenog posljednjeg telefonskog razgovora s majkom Zoricom. Zorica nakon zločina ni u koga nije "uprla prst", niti optužila za ubistvo. Sve vrijeme postavljala je samo pitanje: ko je ubio njenu kćerku. Odgovor nije sačekala. Umrla je u oktobru 2016. godine.

Zoran Jelena Marjanović 2