Kako doznajemo, Seka uveliko radi posljednje kontrole ploda i konsultuje se sa doktorima u vezi sa porođajem.

Sa pjevačicom je kofere za Beč spakovao i njen suprug, Veljko Piljikić, koji o supruzi brine sve vrijeme i pomaže joj u odabiru baby-opreme, koju uveliko kupuju. Kao i praktično svaka majka, Seka ne može da odoli igračkama i garderobi za svog nasljednika. Sudeći po stvarima kojima se pohvalila virtuelnim prijateljima, novi član doma Aleksić-Piljikić bi od glave do pete treba biti obučen u firmiranu garderobu.

- Seka se oduševila i poklonom koji joj je darovao doktor Ljubomir, koji joj vodi trudnoću i koji je treba poroditi u Beču. Ona je došla na zakazanu kontrolu kod njega i najvjerovatnije se više neće vraćati u Srbiju. Povratak za Beograd planirali su tek kada se Seka porodi, a beba malo osnaži. Ona je svjesna da bi zbog bebe trebala imati puno obaveza, pa zato koristi vrijeme prije porođaja da nasljedniku kupi sve što mu je potrebno - tvrdi za Alo! izvor blizak Aleksićevoj i dodaje:

- Seka je prava srećna trudnica, koja sva ozarena ide u šoping i pažljivo bira flašice, dude, prekrivku i odijela za svoju bebu. Dosta toga je već dobila od prijatelja koji su joj česitali kada je ostala trudna, tako da pjevačicin nasljednik već ima spreman ormar sa garderobom. Ona i Veljko ne mogu da dočekaju trenutak kada će sina uzeti u naručje i broje svaki dan do porođaja. Ime su smislili, ali ne žele da govore o tome dok se Seka ne porodi...

Seka Aleksić Piljkić

Inače, Seka je sve prijatelje zbunila kada je u jednom trenutku okačila dva muška bodića, pa su mnogi pomislili da pjevačica čeka blizance, ali da to krije od javnosti. Osim što uveliko kupuje stvari za mališana, Seka usput i sebe časti ponekom krpicom, pa se tako pohvalila novim cipelama na štiklu, koje za prvo nošenje ipak trebaju sačekati do poslije porođaja. Kako doznajemo, Veljko je taj koji najviše brine o njenoj prehrani, pa se pred porođaj Seka hrani lako i njen meni je sačinjen od svježih voćnih sokova, povrća i potaža.

Seka Aleksić Piljkić

(Doznajemo.com/Alo.rs)