Jedan od najomiljenijih i najuspješnijih biznismena u BiH, Pero Gudelj ponovo se oženio. Izabranica njegovog srca je Ruža Marković, Zeničanka koja je donedavno živjela u Njemačkoj.

– Sretan sam što ponovo volim – kazao je Gudelj nakon svadbe.

Vjenčali su se prije desetak dana daleko od očiju javnosti, nakon čega se Ruža morala vratiti za Njemačku.

Juče (14.11.) je sletjela na sarajevski aerodrom. Dočekao je presretan i ushićen izabranik njenog srca Pero Gudelj. Umjesto u Zenicu, odnosno Vitez, mladenci su se zaputili u hotel kod Ibre Mangafića. Uz pjesmu, iće i veselje, slavilo se do zore.

Peri stižu čestitke sa svih strana. Posebno je dirljiva čestitka Huse Pajića u kojoj se, između ostalog, kaže:

– Dragi moj Pero, BOG VOLI INSANE! Onaj ko se tebi zamjerio samo ga može kazniti, ko može tebi zlo pomisliti taj treba da se zastidi do kraja života. Koliko si samo usta nahranio! Uživaj u životu, ti si to zaslužio!

Gudelj je dosta bezbolno riješio brakorazvodnu parnicu sa prethodnom suprugom Snježanom. Poduzeće Fis d.o.o. je već duže vrijeme u ravnopravnom suvlašnistvu bivših bračnih partnera Gudelj, a kompanijom za njih upravlja iskusan menadžment.

Njegova nova izabranica je prelijepa. Nije ni čudo da se zove Ruža. Od Pere je mlađa desetak godina, piše Aura.ba. I ona ima jedan brak iza sebe, ali se iskazala kao sjajna i pažljiva majka i baka. Nakon što je djecu izvela na pravi put, posvetila se sebi.

- Praktično slučajno su se sreli i zavoljeli. Prema svome suprugu Ruža je izuzetno pažljiva, a on joj se prepustio u cjelosti. Čak joj je prepustio i svoj mobitel, na osnovu kojeg Pero Gudelj briše stara prijateljstva i gradi nova, nakon što Ruža napravi filter. Uporedo sa ljubavnim životom, cvjeta i Perin biznis. Uskoro on pokreće izgradnju novog FIS-ovog centra u Sarajevu, te u još nekoliko gradova u BiH - dodaje isti izvor.

Pero Gudelj i ruža 800x600