Oženjeni prodavač koji je nenamjerno ubio svoju ljubavnicu, osuđen je pred sudom u Njemačkoj za ubistvo iz nehata, ali je dobio uslovnu kaznu i išetao je iz sudnice kao slobodan čovjek, javljaju zapadni mediji.

Prevod i adaptacija: Doznajemo.com/D.Z.

Otac jednog djeteta po imenu Oliver Dietmann (46), je slučajno ubio svoju ljubavnicu koristeći krastavac kao se*s igračku.

Do tragedije je došlo nakon tokom intimnog odnosa, odnosno nakon što je u okviru bizarne se*sualne igre njegova ljubavnica Rica Varna (46) preminula. Na sudu u Mannheimu u Njemačkoj se moglo čuti da par nije koristio samo krastavce, nego i mrkve i tikvice.

Oliver je pred sudom izjavio da su on i Rica često koristili povrće.

Bolnica hitna intervencija

Tog 19.07.2014. godine, Oliver je pozvao nju kako bi bili zajedno. Na sudu je Oliver ispričao kako je ženi stavio krastavac u usta, a onda primijetio dim koji je dolazio iz kuhinje.

– Zaboravio sam da sam stavio komad mesa na štednjak. Otrčao sam u kuhinju, a onda otišao na balkon zapaliti cigaretu. Kada sam se vratio u spavaću sobu, Rica je bila bez svijesti.

– Pokušao sam izvući komadiće krastavca iz njenog grla, ali su bili tako gnjecavi, da nisam uspio.

Medicinski stručnjaci su objasnili da se krastavac zaglavio u grlu i tako joj onemogućio disanje, nakon čega je pala u komu.

POVEZANO
Tanja MeksikoISTRAGA POTVRDILA SVE: Tanja je smrtno stradala tokom sek*ualnog odnosa sa svojim dečkom!