Dok portali pišu o tome koliko je pjevačica Emina Tufo zaradila novca na turneji u Americi te kako stalno radi i zarađuje, što bi moglo biti jako dobro za jednu mladu pjevačicu, konobar jednog sarajevskog kafića se nedavno požalio na njeno ponašanje.

Barem tako tvrdi "Express magazin" , kojem je taj konobar ispričao da je Tufo bila s manjim društvom i kada je tražila da plati konobar u tom momentu nije imao pola marke kusura. Kazao joj je da nema ništa sitno, a Emina je na to samo gledala u njega. Naviknut da gosti zanemaruju takav kusur, nije očekivao da će čekati na svoje pare. Nije mu preostalo ništa drugo već da ide tražiti sitan novac.

U prvu radnju gdje je ušao bila je velika gužva i kaserka mu nije mogla pomoći, u drugoj je čekao nekoliko minuta dok zaključi račun koji je otvorila kako bi mu usitnila novac. Vratio se i dao pjevačici kusur.

Dvije djevojke i mladić koji su sjedili za susjednim stolom pitali su ga je li to Emina Tufo?! Kada im je potvrdio da jeste komentirali su da ne mogu vjerovati da je zbog pola marke pustila momka da ide od radnje do radnje i traži kusur.

- To je njen novac i zaslužuje kusur. Ali... ovdje stalno dolaze pjevači i nikada mi se nešto slično nije desilo. Možda joj je trebalo pola marke da bi mogla platiti parking – nasmijao se konobar.

Međutim uslijedila je reakcija pjevačice na Facebooku. Ovakva...

Emina Tufo