- Napokon sam sretna u ljubavi i imam ono što mi treba. Funkcionišemo kao da smo posljednji na planeti, tvrdi za "Blic" zgodna pjevačica Rada Manojlović, koja je u vezi sa kolegom Harisom Berkovićem.

Iako vjerovatno mnogi žele da znaju kako joj je u ljubavi sa mladim pjevačem iz Bosne Harisom Berkovićem, a o tome se sve više piše i priča, atraktivna pjevačica Rada Manojlović pokušava da ne otkriva previše detalja. Čak u pojedinim momentima pokušava da ne izgovara njegovo ime, ne želeći da njen ljubavni život bude u fokusu u medijima.

- Moj muškarac me drži kao malo vode na dlanu. Isto kao i ja njega. Zaljubljena sam konačno i sve je kako treba. Konačno sam sretna i imam ono što mi treba. Kada se zaljubim, dajem sve od sebe. Ulažem u tu vezu mnogo i pristupam ljubavi kao da je za cijeli život. Ne znam i ne umijem da kalkulišem - tvrdi Rada.

Iako je i ranije bila u ozbiljnim vezama, ljubav joj nije bila uzvraćena, iako je mislila da jeste.

- No, ipak sam se vodila mišlju: "Budi onakav kakav jesi i srodna duša će se naći. Neko ko osjeća što i ti i ko će ti dati isto koliko i ti njemu". I na kraju, našla sam srodnu dušu - zaključuje Rada.