Pjevačica Slađana Mandić, nakon famoznog "Korona derneka" u Sarajevu, jedno vrijeme je bila najtraženija medijska ličnost.

Podsjetimo, usred krize oko širenja spomenutog virusa i bolesti - te uprkos epidemiološkim mjerama - u jednom restoranu u glavnom gradu BiH okupio se dio društvene i estradne "kreme". Za sve se doznalo jer je Mandićeva neoprezno podijelila fotografije s tog događaja na društvenim mrežama, pa je uslijedila reakcija policije...

POVEZANO
Policija noćPOLICIJA UPADOM PREKINULA "KORONA ZABAVU" U SARAJEVU: Razuzdani ministar, pjevači, doktor...

Mandićeva se otad nije javno oglašavala sve do sada, a sada je otkrila za Azru da se nalazi u sedmom mjesecu trudnoće i da s nestrpljenjem čeka drugo dijete. U intervjuu nije davala komentar na spomenuti incident.

Uglavnom, Slađani i njenom suprugu Ajlinu Ahmiću, te šestogodišnjem sinu Kanu krajem osmog mjeseca bi se trebao pridružiti još jedan dječak.

– Kao i svakoj majci, uzbuđenje je veliko. S obzirom na to da je riječ o drugom djetetu, mogu da kažem i nije tajna da opet čekamo dječaka. Mislim da čovjek nikada nije svjestan i spreman na neke nove stvari. Tako je bio slučaj i kada sam se prvi put ostvarila kao majka. Ali, nema tu neke posebne pripreme. Sve se dešava spontano, pa je tako i sada. Pomislim da imam dijete koje uskoro kreće u školu, pa mi je normalno da dođe nova beba, a onda vidim da će to biti, ipak, velika promjena, da će ovo dijete, ako Bog da, napraviti neku novu promjenu u našim životima i definitivno ga upotpuniti. Uzbuđena sam i presretna, najvažnije je da sve prođe kako treba. Radujemo se svakom novom momentu koji nas čeka u životu. Dječak dolazi krajem augusta ili početkom septembra. Moj prvi dječak je malo požurio, tako da je to nepredvidivo, otprilike kraj ljeta.

Kad ste doznali da ste u drugom stanju?

- Prošli put sam sama osjetila da sam u drugom stanju, a ovoga puta nisam, samo se nisam dobro osjećala. U tom periodu mnogo sam radila, bilo je mnogo nastupa i snimanja. S prvim djetetom sam uradila test i tako potvrdila da sam trudna, a sada sam otišla na obični ginekološki pregled i rekla doktoru da se loše osjećam. On se samo nasmijao i rekao da sam u drugom stanju. To je bio šok za mene. Nazvala sam supruga i znam da sam mu rekla: "Trudni smo!" Bio je iznenađen, jer niko nije očekivao. Ne mogu reći da nije planirano, ali u suštini, neke stvari se same od sebe dese u pravo vrijeme.

Šta je suprug rekao kada ste ga nazvali?

- Nije mogao da vjeruje, jer smo period prije toga pričali da je možda došlo vrijeme,  s obzirom na to da sam ja nakon prve vrlo teške trudnoće, imala veliki strah, mogu slobodno da kažem, traumu i trebalo mi je mnogo vremena da se psihički pripremim, jer sam znala koji me put čeka. Ono što čini najljepše iskustvo u životu jedne žene, za mene je bilo traumatično iskustvo, osim momenta kad sam na svijet donijela svoje dijete i sve što je poslije uslijedilo. Imala sam jedan od težih slučajeva mučnina i teške trudnoće koja se svela na, mogu tako reći, bolovanje. Zaista sam odbolovala. Upoznala sam nekoliko žena koje su imale sličnu situaciju i jedino su me one uspjele da razumjeti. Tako da trebalo je sakupiti hrabrosti i napraviti poveću pauzu, mada nije ni toliko velika.

Cijeli tekst možete pročitati na LINK-u.

(Doznajemo.com)