Pjevačicu Stoju Novaković i njenog sina Milana izbacili su na ulicu na dan kada je sahranjen njen prvi muž, koji je tragično nastradao!

U emisiji "Iz profila" pjevačica  je prvi put pričala o tragediji koja ju je zadesila kada je imala tek 19 godina i otkrila da je familija preminulog supruga nikad nije voljela, pa su nju i njenog sina izbacili iz kuće.

Udala sam se vrlo mlada, sa 16 godina, za čovjeka kojeg sam neizmjerno voljela, kao i on mene. Sina Milana sam rodila u sedamnaestoj godini i ubrzo počela da nastupam s jednim bendom, uz saglasnost supruga. Ta idila je trajala do moje 19. godine, kada se desila ta nesreća, onda je sve krenulo naopako. Porodica mog supruga me nikad nije voljela, smetala sam im od samog početka - izjavila je pjevačica, a potom je objasnila kako je izgledala situacija u kojoj se našla:

- Istog dana kada je moj muž sahranjen, njegova porodica je mene i dijete od nepune tri godine izbacila na ulicu! Nisam stigla ni svoje stvari da ponesem, izašla sam bez ičega. Gledam ono maleno dijete i ne znam kuda ću. Moji su mi još ranije, kada sam odlučila da se udam, rekli da se kod njih više ne vraćam. Cijeli taj dan, do kasno u noć, išla sam kroz selo i na sav glas vrištala i plakala! Mislila sam da taj period neću preživeti. Narednih nekoliko mjeseci sin i ja smo bili kod moje drugarice, s njom sam dijelila posljednju šolju kafe i posljednje parče hljeba... - prisjetila se.

POVEZANO
Perlez BegejISTINA O UTAPANJU MUŽA POZNATE SRPSKE PJEVAČICE: Ona je poručila svima da je priča o suicidu glupost