Pjevačica Suzana Jovanović otvorila je dušu i ispričala do sada nepoznate detalje iz svog privatnog života.

Naime, Jovanovićeva je otkrila da je teško živjela dok se nije udala za najuticajnijeg čovjeka u srpskom šoubiznisu Sašu Popovića. Nije imala novca, kako tvrdi, ni za najosnovnije stvari.

- Ja sam pre Saleta imala velikih finansijskih problema. Nisam imala tu sreću, kao sada, da mirno spavam, zato što Sale radi za nas, za mene i decu, te o materijalnim stvarima ne moramo da brinemo. Međutim, bilo je perioda pre Saše kada sam imala 20 dinara u džepu i kada mi je frižider bio prazan, nisam imala šta da jedem. Ali sam ipak ostala mentalno jaka i zdrava, ostala sam normalna, uzela sam život u svoje ruke i rešila da to promenim, prisjetila se Suzana u emisiji "Press pretres".

Voditelja Sinišu Medića zanimalo je i da li se ona i njen suprug Saša Popović boje da njihova djeca ne budu meta kidnapera zbog velikog materijalnog bogatstva koje imaju.

- U ono vreme kada je bilo jako opasno ni tada Sale i ja nismo imali bodigardove iza sebe. Koliko puta me je samo kritikovao: "Jao, sama voziš auto, sama voziš Aleksandru i njene drugarice u školu, ali ja nikada nisam imala problem sa tim. Ja razmišljam ovako: "Čekaj, ja nikome nisam ništa loše uradila da bi me neko napao, kidnapovao, ne daj bože. Jeste bilo je opasno devedesetih. Ja sam još aktivno pevala, Sale je radio svoj posao, ali nismo se eksponirali, nismo nikome bili "trn u oku". Ponašali smo se normalno. Nismo nikada nikoga isprovocirali da nam uradi tako nešto. I dan danas se krećemo slobodno ulicama, nemamo obezbeđenje, jer živimo i ponašamo se normalno, ne razmećemo se onim što imamo, objasnila je Suzana.

POVEZANO
Saša Popović SuzanaNEPRIJATNOST ZA SUPRUGU SAŠE POPOVIĆA: Muž joj za rođendan kupio majmuna, životinja je napala!?