VI. Međunarodna naučno stručna konferencija «Sfera 2018: Tehnologija, materijalizacija i sistemi za krovove» treba se održati 24. i 25.10.2018. godine u Mostaru.

I ove godine konferencija nufi bogat program, edukativne prezentacije i predavanja, debate, diskusije i slično. U sklopu programa trebaju biti predstavljeni i prvi B2B susreti, na kojima će, kako je planirano, učestvovati svi izlagači konferencije. Cilj organiziranja susreta jeste da se učesnicima osigura ambijent za kvalitetno održavanje poslovnih sastanaka, razgovora i prezentacija, a sve u cilju unaprjeđenja poslovanja.

SFERA 2018a

- Na ovim susretima možete za štandom kompanija održati sastanak i na taj način pronaći nove poslovne partnere, dogovoriti saradnju ili se jednostavno informisati. Susreti olakšavaju komunikaciju i pružaju mogućnost dogovora i pregovora – navode organizatori.

SFERA 2018a

Učestvovanje na B2B susretima je besplatno, kao i učešće na konferenciji. Prijavite se putem online linka na službenoj stranici kompanije http://sfera.ba/2018/online-registracija/.

SFERA 2018a

Inače, konferencija okupi oko 400 učesnika s područja regije koji, osim bogatog progama, mogu održati poslovni sastanak sa ciljanim klijentima i partnerima.

SFERA 2018a

(Doznajemo.com)