Hrvatski pjevač Toni Cetinski (48) jučer je u Rovinju (HIstra, Hrvatska) naletio autom na 62-godišnjeg muškarca, koji je smrtno stradao. Nesreća se dogodila u Pustoj ulici, a još uvijek nije poznato je li smrt posljedica saobraćajne nesreće ili nečeg drugog.

Naime, rovinjskoj je policiji javljeno da je u Pustoj ulici automobil marke Mercedes, kojim je upravljao Cetinski, pregazio 62-godišnjeg muškarca, koji je smrtno stradao. Neki mediji objavili su kako je rovinjska Pusta ulica "jednosmjerna i vrlo uska tako da je njom gotovo nemoguća brza vožnja".

No, na ovoj snimci emisije Star in the car, nažalost,  vidljivo je da je moguće. Snimku vožnje kroz Pustu ulicu možete pogledati od 10. minute i 30. sekunde...

DOPUNA: Video je, nakon što se o njemu počelo pisati, uklonjen sa YouTubea, ali ga još uvijek možete pogledati na OVOM LINKU N1.

Naravno, ovaj snimak, objavljen 16.03. ove godine, ne znači da je Cetinski i ovaj put vozio brzo. Snimak je napravljena za potrebe zabavne emisije i nije namjera implicirati da je jučerašnja nesreća povezana s njom, piše Index.hr.

POLICIJA je objavila detalje nesreće u kojoj je smrtno stradao 62-godišnji muškarac na kojeg je autom naletio pjevač. Potvrdili su kako je alkotest vozača Mercedesa bio negativan.

- U nesreći koja se dogodila 03.11. oko 14 sati u Pustoj ulici u Rovinju smrtno je stradao  62- godišnji muškarac.Policijski službenici zajedno s nadležnim državnim odvjetnikom na mjestu događaja obavili su očevid i utvrdili da se nesreća  dogodila kada je 48-godišnjak upravljao osobnim automobilom Mercedes pulske registarske oznake kolnikom Puste ulice te dolaskom u oštar nepregledan zavoj automobilom pregazio 62-godišnjeg muškarca. Tijelo preminulog prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Pula gdje će po nalogu državnog odvjetnika biti obavljena obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti, objavili su iz policije.

Neslužbeno se doznaje da su u Pustu ulicu da bi se došlo do tijela muškarca u intervenciju pozvani vatrogasci koji su podignuli Mercedes jer se bio zaustavio na tijelu.

CETINSKI SE OGLASIO O NESREĆI U ROVINJU: Nije mogao vidjeti muškarca na cesti!?

Hrvatski pjevač Toni Cetinski (48) se oglasio dan nakon nakon nesreće u kojoj je smrtno stradao stariji muškarac.

U javnom obraćanju koje potpisuje Gordana Grubeša, pravna zastupnica Tonija Cetinskog, navodi se kako je pjevač jučer oko 14 sati u Pustoj ulici u Rovinju, svojim automobilom naišao na tijelo preminulog 62-godišnjeg muškarca koji je u trenutku nailaska vozila ležao na ulici, a čije tijelo u trenutku skretanja gospodin Cetinski nije mogao vidjeti.

- Nažalost, u medijima se odmah pojavila snimka s YouTubea iz trećeg mjeseca 2017. godine, za koju prometni stručnjak Željko Marušić tvrdi da se radilo o "brutalnom ugrožavanju prometne sigurnosti", što apsolutno nije istina. Radi se o snimci nastaloj za potrebe emisije Star in the Car, koja je zabavnog karaktera i vožnja je obavljena u kontroliranim i sigurnosnim uvjetima, te kao takva ne može predstavljati nikakav dokaz o eventualnoj nepropisnoj vožnji gospodina Tonija Cetinskog tijekom jučerašnjeg dana, niti je sa istom u bilo kakvoj uzročnoj vezi, navodi se.

Još se dodaje i sljedeće:

"Djelatnici policije su se na očevidu uvjerili da oštrina zavoja i širina ulice ne dopuštaju brzu i neopreznu vožnju, a kako se gospodin Toni Cetinski kretao oprezno, ovaj događaj predstavlja splet nesretnih i tragičnih okolnosti za obitelji pokojnika kao i za cijelu obitelj Cetinski. Tužan i shrvan ovim tragičnim događajem, gospodin Toni Cetinski izražava duboku sućut obitelji pokojnika, te moli medije da ne prenose netočne i neprovjerene informacije kojima se prejudicira uzrok tragičnog događaja u kojem se i sam našao, a kojima se nanosi šteta ne samo njemu i njegovoj obitelji, već se izravno utječe i na ove teške i bolne dane za obitelj pokojnika".

POVEZANO
Toni CetinskiTONI CETINSKI PRIZNAO NAKON ŠTO JE ISPOD NJEGOVOG AUTA NAĐEN MRTAV ČOVJEK: "Ovo mi je najgori dan!"