Tursko-njemačka glumica Meryem Uzerli (35), koja je i kod nas stekla veliku popularnost ulogom sultanije Hurem u TV seriji «Sulejman Veličanstveni» podijelila je s javnošću na Internetu fotografije zabilježene tokom proslave 4. rođendana njene kćerkice Lare.

Uzerli je ostala trudna tokom veze sa 17 godina starijim biznismenom Canom Atesom, koji ju je tjerao da abortira, jer bi mu to bilo treće dijete iz nekoliko brakova. Otišla je od njega i ipak rodila djevojčicu Laru.

POVEZANO
Meryem Uzerli BIAF 0DA LI BISTE JE PREPOZNALI? Evo kako danas izgleda Meryem Uzerli, HUREM IZ "SULEJMANA VELIČANSTVENOG"

Nakon toga je uplovila u dvije veze. Jedna je ozvaničena vjeridbom, ali je pukla, a sljedeća je trajala samo dva mjeseca.

Sada se glumica, čini se, potpuno posvetila odgoju kćerkice. Rođendan je upriličen u bajkovitoj atmosferi inspirisanoj Disneyevim likovima, a mama i kćerka nosile su identične haljine iz «Atolye Munisea».

Uz fotografije je postavila čestitku i hashtagove koji svjedoče koliko joj znači mala Lara: ljubav mog života, moje sve, moja jedna i jedina, moj najveći blagoslov, moja duša, volim te, hvala Bogu

Zahvalila se i svima koji su joj uputili čestitke i lijepe riječi ovim povodom.

Meryem Uzerli Lara 4. rođendan

Glumica je podijelila s javnošću fotografije zabilježene tokom proslave 4. rođendana njene kćerkice Lare

Meryem Uzerli Lara 4. rođendan