Četiri osobe pogođene su iz vatrenog oružja u porodičnoj kući u selu Rasno na Pešteru, u opštini Sjenica (Sandžak, Srbija). Prema prvim informacijama, troje mrtvih od ukupno četvoro upucanih ukućana navodno je pronašao rođak E.S...

Jedan od ukućana davao je znake života i odmah je prevezen u bolnicu, ostalih troje podlegli su na mestu. Uviđaj i istraga su započeli, a sve hitne službe su izašle na teren.

Okidač za ovako tešku porodičnu tragediju mogli bi biti loši porodični odnosi ili svađa. Prema prvim informacijama, osumnjičeni je navodno došao iz Nemačke i poslije svađe pucao u bivšu ženu i tazbinu.

TV Pink je javio da se krvoproliće desilo u porodičnoj kući F.Š, a da su u pucnjavi ubijene tri osobe od 44, 60 i 64 godine. Teško je ranjen 35-godišnji muškarac koji je prevezen u novopazarsku bolnicu.

POVEZANO
Pešter zločin 16/01/21cZašto je Enedin T. ubio svoju bivšu suprugu i njene roditelje: Komšije misle da je samo JEDAN RAZLOG

Ubijeni su Fehim Š. (64), Šefka Š. (60) i Bisera Š. (44). Ranjen je Bekim Š. (35), dok je dvoje komšija također ranjeno i oni su smješteni u sjeničku bolnicu.

Osumnjičeni je Enedin T. (44), koji je selu Rasno kod Sjenice ubio bivšu suprugu i njene roditelje, izvršio je samoubistvo!

Kako je javila Nova.rs, on je pronađen u rodnom selu Doliće, a u trenutku kada su ga policijske snage opkolile, počinio je s uicid.

Pešter zločin 16/01/21a

Podsjećamo, u selu Rasno kod Sjenice, u porodičnoj kući Fehima Š, tri osobe ubijene su hicima iz vatrenog oružja. Hitna pomoć je konstatovala smrt Bisere Š. (44), Fehima Š. (64) i Šefke Š. (60).

Teško je ranjen 35-godišnji Bekim Š. (35) koji je prevezen u novopazarsku bolnicu.

Sumnja se da su nerasčišćeni porodični odnosi motiv trostrukog ubistva i ranjavanja jedne osobe.