Policija u Srbiji je u prethodnih desetak dana uhvatila "na djelu" više od 50 ljubavnih parova kako imaju se*s u kolima po zabačenim putevima i parkovima tokom policijskog časa!

Skoro niko od tih švalera nije se bunio što mora da plati kaznu, ali su preklinjali i policajce i sudije za prekršaje da se ne dozna s kim su uhvaćeni!

POVEZANO
Policija Sarajevo 122Sarajevska policija otkrila ZAMRAČENA MJESTA gdje tokom noći parovi «vode ljubav» u automobilima!

IZVOR iz policije naveo je da su ljubavni parovi koji su krišom imali se*s na javnom mjestu tokom zabrane kretanja hvatani u nekoliko gradova Srbije, ali najviše ih je bilo u Beogradu.

- Zaticani su na nekoliko lokacija u Beogradu koje su i ranije bile stjecište švalera. Tako je, na primjer, patrola prije nekoliko dana u Zvezdarskoj šumi, pored puta, u mraku ugledala auto koji se ljuljao. Policajci su prišli tom autu i vidjeli ljubavni par "u akciji". Sredovječni muškarac i njegova partnerka bili su u zanosu i nisu ni primijetili policajce, pa su ovi morali da im pokucaju na prozor.

Nije teško zamisliti njihov šok na licima. Brže-bolje su se obukli i izašli iz auta - priča izvor kroz osmijeh.

POVEZANO
Ambulance KAPLANŠvaleranje inžinjera na službenom putu završilo TRAGEDIJOM: Nađen mrtav u hotelu, familiji 80% plate

Oboje su, kaže on, privedeni kod dežurnog sudije za prekršaje.

- Privedeni par nije ni pitao za kaznu. Vidjelo se da je muškarac nervozan, pitao je policajce da li će mu rešenje o kazni biti odmah uručeno ili će biti poslano na adresu. Brinulo ga je samo da njegova porodica ne dozna gdje je i s kim uhvaćen tokom policijskog časa - ispričao je sagovornik.

POVEZANO
Hitna SrbijaŽENU KOJA JE VARALA MUŽA i njenog ljubavnika u Beogradu pogodio grom usred odnosa?

Prema njegovim navodima, sličan slučaj se dogodio i kod Ade Ciganlije, sa Makiške strane, nedaleko od policijskog kompleksa.

- Ljubavni par je zatečen u autu na parkingu koji se nalazi ispod nivoa puta. Policajci su primijetili odškrinuta vrata na jednom automobilu i dvije osobe unutra. Kad su im policajci rekli da moraju da ih privedu zbog kršenja zabrane, oboje su ih molili da ih puste. Pravdali su se da će imati velikih problema u svojim porodicama ako se dozna gdje su i s kim zatečeni, ali su ipak poslati kod sudije za prekršaje - naveo je izvor.

KAZNE. Inače, kršenje policijskog časa kažnjava se novčano u iznosu od 50.000 do 150.000 dinara (preračunato, između 425 i 1.275 eura), ali se ova kazna može zamijeniti i zatvorskom, pri čemu svaki dan proveden iza rešetaka "vrijedi" 1.000 dinara.

POVEZANO
Šuma Borja TeslićBANJALUČANKA T.S. (40) PRIZNALA: "S ljubavnikom sam išla u šumu kod Teslića, a onda me je jednom..."

(Doznajemo.com/Kurir/Informer)