Vladica Rajković (28) iz Vratarnice, koji je u nedjelju zvjerski ubio malu Anđelinu Stefanović (3), a ranije i Draganu Stanković (46), bio je veliki fan ubijene pjevačice "Granda" Jelene Marjanović Krsmanović (33), koja je u početkom četvrtog mjeseca ubijena na nasipu u Borči, piše beogradski Kurir

Ono što povezuje sve tri žrtve - malu Anđu, Draganu i Jelenu, jeste da su usmrćene tupim predmetom u glavu i da su im lobanje smrskane!Kako spomenuti izvor tvrdi, policija ispituje da li Vladica možda ima neke veze i sa zločinom u Borči.

Podsjetimo, nakon što je zaječarska policija pronašla u Timoku tijelo za koje se pretpostavlja da je druga žrtva Vladice Rajkovića, on je na ponovnom saslušanju u policiji zbog ubistva djevojčice koje je šokiralo Srbiju, priznao da je ubio Draganu Stanković (47) i da je njen leš umotan u ćebe bacio u Timok.

On je policiju odveo do mjesta gdje je bacio tijelo ubijene žene. Njen nestanak je 24. juna ove godine prijavio njen stric.

POVEZANO
Vladica Rajković - policijaSTRAVIČNA NOVA VIJEST: Policija danas otkrila da je prije nego što je ubio djevojčicu (3), mladić...

(Doznajemo.com/Kurir)