Pjevač Mark Bogdanović je objavio novu pjesmu "Ja i ti", koja već na prvo slušanje obećava da bi mogla biti pravi ljetni hit. S obzirom da je ovaj pjevač kompletan autor - želio je da tekst i muziku prilagodi i spotu koji je objavio. Zadovoljan je kompletno urađenim poslom jer su na ovom projektu radili vrhunski poznavaoci video produkcije, pišu Estradnjaci.ba

- Kada sam prvi put posjetio Tajland odmah sam shvatio da bi bilo sjajno na ovoj prelijepoj destinaciji snimiti spot. I eto desilo se upravo to za moju novu pjesmu "Ja i ti", izjavio je Mark za spomenuti portal.

Ekipa koja je radila video produkciju je jedna od najboljih, od poznatog reditelja do glumaca koji se pojavljuju. Sve je to trebalo dovesti na jedan zavidan nivo što je Abrams production i učinila...

Bogdanović Tajland spot 1

- Uz pomoć mojih tajlandskih prijatelja kontaktirao sam filmske ekipe i predstavio im sve ono što želim uraditi. Cilj mi je bio domaćoj publici na prostoru regiona pokazati kroz ovaj spot ljepotu Tajlanda, ali naravno uz sve to kadrovima ispričati priču novog singla. Video je režirao tajlandski reditelj Natch Kanjakul, a glavne uloge su pripale afganistanskom igraču Sabre Hakimi i meksičkoj glumici Tania Lasso, koja je poznato lice mnogih azijskih reklama.

Ipak je bilo mnogo posla i situacija oko samog snimanja jer je morala reagovati čak i tajlandska vojska.

- Moram priznati da je projekat bio mnogo zahtjevan u pogledu organizacije i vrlo sam sretan što je sve urađeno kako sam i zamislio. Trebala nam je mirna lokacija, potpuno prazna pješčana plaža s netaknutom prirodom koju je teško bilo naći jer je sve puno turista. Obratili smo se tajlandskoj vojsci koja nam je omogućila snimanje u njihovoj pomorskoj vojnoj bazi posebne jedinice Thai Seals. Radi se o jedinici koja je poznata po spašavanju tajlandskih nogometaša iz Tham Luang pećine prošle godine.

Spot za pjesmu "Ja i ti" možete pogledati na OVOM LINKU.

(Doznajemo.com)