Jutros oko 8.50 sa terase zgrade u Karađorđevoj ulici u Lazarevcu (Srbija) zajedno s djetetom pala je gospođa A.E. iz Lazarevca.

Iako postoji mogućnost da je žena sama skočila s terase, njeni najbliži odbijaju da povjeruju u to jer, kako tvrde, željela je jako to dijete.

POVEZANO
Lazarevac suicid majke 1OGLASIO SE BRAT ŽENE KOJA JE POGINULA Nije se ubila! Sumnjamo da je pala spašavajući dijete s terase

Pretpostavljaju da je dječak (3) krenuo na terasu i da je ona krenula za njim, sapašavajući ga da ne padne.

A.E. je sa sinom i mužem živjela u stanu u zgradi u centru Lazarevcu. Suprug ove žene je tokom dana u pratnji policije napustio zgradu i odveden je najvjerovatnije u policijsku stanicu kako bi dao izjavu, kako bi se rasvijetlio povod za ovu užasnu nesreću.

Lazarevac suicid majke 0

Porodica A.E. šokirana je ovom tragedijom!

Njen brat od tetke P.C. tvrdi da ona nije imala probleme u braku, niti je bila psihički bolesna, zbog čega vjeruju da je poginula u pokušaju da spasi dijete.

Inače, ženina tetka B.R. takođe je u šoku i ona je novinarima objasnila da je za tragediju doznala kad joj je policija došla na vrata, a za dijete koje je preživjelo navodi da je u veoma teškom stanju.

Lazarevac suicid majke 0