- Postoje trenuci u životu kada su prioriteti jasni, a ovo je sigurno jedan od takvih trenutaka. Hvala svima na podršci i razumijevanju, uvjereni smo da će sve ovo proći brzo i u najboljem redu, izjavila je Dragana.

Folk zvijezda Dragana Mirković na najmanje naredne tri nedjelje planira se povući iz javnosti i to iz vrlo opravdanog razloga - da bi bila uz svog supruga Tonija, koji u narednih nekoliko dana treba imati hiruršku intervenciju na krvnim sudovima, piše Kurir

- Tonijeva operacija zakazana je u Beču na jednoj od najboljih evropskih klinika, a Dragana je odlučila da sve vrijeme prije i poslije zahvata bude 24 sata uz svog supruga. Svi koji ih poznaju, znaju da su Dragana i Toni izuzetno vezani, gotovo nikada se ne razdvajaju, te je bilo i očekivano da u ovakvoj situaciji stavi sve obaveze po strani i posveti se njegovom što bržem oporavku, otkrio je izvor blizak pjevačici, a ovu informaciju potvrdila je i sama Dragana.

- Moja želja i potreba je da budem uz Tonija i svoju djecu u sljedećem periodu, i sigurna sam da je to nešto što će svako razumjeti. Zbog svega ovoga propustiću dva dana snimanja "Pinkovih zvezda", kao i premijeru novog dueta sa Danijelom Đokićem, ali bit će vremena da se sve to nadoknadi. Postoje trenuci u životu kada su prioriteti jasni, a ovo je sigurno jedan od takvih trenutaka. Hvala svima na podršci i razumijevanju, uvjereni smo da će sve ovo proći brzo i u najboljem redu, izjavila je Dragana, koja bi prvi javni nastup trebala imati na velikom koncertu zakazanom u tuzlanskoj dvorani "Mejdan", za koji vlada toliko ogromno interesovanja da je već tokom prvih sedam dana prodano više od polovine predviđenih ulaznica.