Šira publika ovu glumicu možda i ne zna po pravom imenu, ali je zasigurno svima poznata kao Marija iz "Žikine dinastije"...

Povezani sadržaj:

POVEZANO
Rialda Kadrić nekadVRATILA SE MARIJA IZ "LUDIH GODINA" Evo kako izgleda danas, da li biste je prepoznali?! (FOTO)

Glumica Rialda Kadrić je sredinom sedamdesetih bila na vrhuncu slave, iako je tada imala nepunih 14 godina. Film "Lude godine", (dio "Žikine dinastije") joj je donio veliku popularnost, ali mnogi nisu znali kroz šta je ona kasnije prolazila. U emisiji "Balkanskom ulicom", ispričala je zašto je odlučila da napusti tadašnju Jugoslaviju i ostane u Londonu.

Pogledajte!

"Bila sam u Londonu na usavršavanju jezika. Tog 16. januara 1991. godine, kada je počeo rat u Zalivu, moja majka je iznenada preminula na ulici u Beogradu. Sedela sam u stanu u Londonu, gledala vesti, slušala o početku rata, kada me je zatekla ta vest. Aerodrom je bio zatvoren i nisam imala načina da se vratim kući. Jako sam bila vezana za svoju majku, a pošto nje više nije bilo, a rat i u bivšoj Jugoslaviji širio se celom zemljom, rešila sam da se vratim u London i tamo počnem neki novi život", prisjetila se Rialda, koja ni nakon svih ovih godina nije preboljela majčinu smrt.