Poznata pop pjevačica Emina Jahović i Mustada Sandal bili su 10 godina u braku, iz kojeg imaju dva sina - Jamana i Javuza. Zanimljivo je da su i poslije razvoda ostali u dobrim odnosima, što je pjevačica više puta isticala.

Ipak, njena veza s biznismenom Sadetinom Saranom, kako piše "Story", bila je okosnica za početak "rata" među bivšim supružnicima. Mustafa navodno nije odobravao vezu s turskim milijarderom, te od tog momenta se pokvario odnos među njima, da su se čak u jednom momentu i otpratili sa društvene mreže Instagram.

Nama sumnje da za Eminu to nije lako, ako je istina, jer važi za ženu privrženu familiji kojoj je dobrobit djece na prvom mjestu.

Lijepa pjevačica je u ranom djetinjstvu ostala bez oca, a njegov gubitak nikad nije preboljela. Svojedobno je povodom praznika posvećenog očevima, Emina se prisjetila djetinjstva i vremena provedenog s ocem, te je sa svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram podijelila uspomenu na gospodina Nusreta uz emotivnu poruku:

Emina Jahović suze-plač

“Moj otac niti je sidro da me zadržava, niti jedro da me nekuda odvede, ali je moj svetionik sa neba čija mi ljubav uvijek pokaže put. Uvijek ću te voljeti moj anđele čuvaru. Sretan dan očeva. Djevojka sa desne strane je moja draga sestra Sabina”, napisala je tada pjevačica.

Eminin otac Nusret preminuo je 1995. godine usljed srčanog udara, a pjevačici je svaki put bilo teško da u javnosti govori o njemu.

POVEZANO
Emina Jahović i Aladin, njen prvi suprugPRIJE MUSTAFE UDALA SE ZA ALADINA Bivši svekar Emine Jahović otkrio priču o pjevačicinom prvom braku

(Doznajemo.com/Kurir)