U srijedu je u mjestu Osovac kod Žepča pronađeno je beživotno tijelo u rijeci Bosni. Riječ je o 23-godišnjem mladiću Elvedinu Vuniću iz zeničkog naselja Drivuša čiji je nestanak ranije porodica prijavila policiji.

Ranije je mladićeva majka, gospođa Dženana Huseinspahić Vunić za naš portal govorila kako je njen sin posljednji put viđen prošlog petka, oko četiri sata ujutro, i od tada mu se gubio svaki trag.

Nažalost, familija je u srijedu dobila tužnu vijest.

POVEZANO
Elvedin Vulić nestaliTUŽNA VIJEST PROSTRUJALA ZENICOM: Tijelo danas pronađeno. U pitanju je nestali 23-godišnji Elvedin

Majka nastradalog mladića na svom Facebook profilu, uz fotografiju, objavila je vrlo dirljivu poruku koja razara srce, a kojom se oprostila od sina:

- Džennetska dušo, Allah te volio više nego tvoja mama i tvoj babo. Hvala Allahu na ovom preteškom iskušenju. Allah ima svoje razloge koje mi ne znamo i koje ne treba da preispitujemo. Allah nas rastavio na ovom svijetu, a In Sha Allah sastavio na vječnom i boljem svijetu. Mama i babo će dok su živi, živjeti kako moraju i jedva čekati ponovni sastanak, dušo moja džennetska. Allah ti podario sve džennetske ljepote, a nama snage i sabura do ponovnog susreta – objavila je majka 23-godišnjaka.

Elvedin Vunic status 1

(Doznajemo.com/Hayat.ba)