Zorica Krsmanović, majka monstruozno ubijene pjevačice Jelene Krsmanović, pred smrt je svojim najbližim otkrila da zna ko joj je ubio kćerku. Ubrzo nakon toga je izdahnula, 4. oktobra prošle godine.

Kako smo doznali, Zorica se u posljednjim danima života potpuno otvorila bliskim prijateljima i rođacima, znajući da su joj dani odbrojani, zbog čega je pričala je sve ono što joj «leži na duši».

- Ona nikada nije vjerovala Marjanovićima. Dok su svi drugi mislili da Jelena ima skladan i harmoničan brak, da je sretna i zadovoljna, što su svi Marjanovići od prvog dana nakon ubistva govorili, Zorica je znala pravu istinu. Više puta, pošto je Jelenino tijelo pronađeno, znala je da kaže da su joj oni ubili dijete ili da nisu znali da je sačuvaju - tvrdi za Kurir jedna od rođaka preminule Zorice Krsmanović.

 

Jelenina majka je možda jedina žena koja je znala istinu o pravom odnosu između Zorana i Jelene i kakav je stvarno bio njen život u kući Marjanovića.

- Zorica je znala da se Jelena udala iz ljubavi, ali i da joj brak kasnije bio daleko od idiličnog. Zoran ju je pratio u stopu, kada bi nekad slučajno bila sama, telefon bi joj zvonio svaki čas, morala je sve doslovce da objašnjava. I nije je kontrolisao samo muž nego i svekar. Jelena se na sve to žalila majci - navodi sagovornica.

Ona dodaje da se Krsmanovićka, uprkos svom mišljenju o porodici Marjanović, povinovala kćerkinoj želji da se uda za Zorana.

- Nikada nisu imali odnos kakav imaju prijatelji, odnosno ljudi čija su djeca u braku. Zorica jedva da je razgovarala s prijom, Zoranovom majkom Zoricom. Kada je išla kod Jelene, posjećivala ju je isključivo u studiju. S druge strane, Jelenin svekar Vladimir bio joj je ništa manje čudan. Zorica je do samog kraja sumnjala da Marjanovići znaju mnogo više nego što su rekli, ali nije željela da se sukobljava s njima zbog Jane. Ali pred samu smrt, iz postelje, rekla nam je da zna ko je ubica, ali nije rekla njegovo ime. To su joj i bile posljednje riječi - tvrdi rođaka.

Sagovornica spomenutog lista napominje da se Jelena mjesec dana pred smrt žestoko posvađala sa Zoranom, koji je odbijao da se iseli iz porodične kuće.

- Od početka braka Zoran joj je obećavao da će se odseliti u stan. Međutim, to se nikada nije desilo. Na jednom od posljednjih nastupa Jeca se žestoko posvađala sa suprugom, pa je umjesto u dom Marjanovića otišla kod majke. Tada je rekla da više ne može da podnese život u zajednici - navodi rođaka.

Da je Zorica osjećala i znala mnogo više, govori i izjava koju je za Kurir dala neposredno poslije Jeleninog ubistva.

- Pa moja kćerka je ubijena! Čekam da uhapse ubicu, pa ću sve reći. Hoću da pogledam tog monstruma u oči! Dotad je sva pažnja usmjerena na moju unuku Janu. Plašim se za nju...

POVEZANO
Teodora i JelenaSESTRA UBIJENE PJEVAČICE SE PRISJETILA VAŽNOG DETALJA: Ukućani su Jelenu Marjanović stalno pratili