Glumac Bogoljub Mitić Đoša preminuo je u Beogradu u 49. godini života. Bio je vedrog duha i pun optimizma, njegova majka Zorka Mitić je u potresnoj ispovijesti otkrila je da on svoje posljednje dane proveo pod ogromnim stresom i bolom u duši.

Povezani sadržaj:

POVEZANO
 Bogoljub Mitić ĐošaKAO DA JE NASLUTIO... Posljednje riječi srpskog glumca koji je iznenada preminuo u 49. godini

...

Ostali su mu dužni pare, on je od svog novca plaćao glumce, a više nije imao dovoljno. On se toliko nervirao, nije mogao da jede danima, tako mu je teško bilo. Neke kolege su ga tužile za pare, neke su oprostile… Kako ko… Svaki dan se nervirao, a nije imao novac, jer su mu dužnici nisu vraćali. Sve ga je to ubilo – izjavila je gospođa Mitić.

Ona je ispričala da je Đošu zaboljelo i to kada se u u nekim medijima pojavila informacija da je on navodno uhvaćen s 50 grama kokaina, što je on i demantovao.

Stalno je govorio da ne brinem i evo. Moj Đoša je mnogo bio vezan za porodicu. Zbog svih tih problema njega više nemaispričala je kroz suze Đošina majka, i dodala:

On je mnogo dobar čovjek, ne što je moj, ali toliko je dobar. Kod njega uvijek sve može, dobar je. Pa on je toliko veseo, znate li Vi? Kad je prvi put otišao da snima "Porodično blago", rekao mi je: "Majko, ja sam sad na krovu svijeta" – prisjetila se, između ostalog, ona.

(Doznajemo.com/Telegraf.rs)