Divna Karleuša, radijska voditeljica i majka pop pjevačice Jelene Karleuše sahranjena je danas na Novom bežanijskom groblju. Divna je ukopana pored fudbalera Gorana Bunjevčevića, koji je bio veliki prijatelj supruga JK Duška Tošića.  

Divna Karleuša sahranjena je uz pjesme "Bila je tako lijepa" i "Tiho noći".

Pošto nisu imali porodičnu grobnicu, pjevačica je majci grobno mjesto osigurala na Novom bežanijskom groblju, za šta je izdvojila više od 20.000 eura.

Jelena Karleuša je neutješna stigla do grobnog mjesta majke Divne. Ona je pala preko majčinog kovčega kada je došlo vrijeme da se krene ka mjestu ukopa.

POVEZANO
Divna Karleuša posmrtnica 1JELENA OBJAVILA ČITULJU MAJKE: Neke iznenadio sadržaj posmrtnice, druge potresle dirljive riječi

Sahrana Divna Karleuša 0

Na ispraćaj su došli mnogi. Tako je i Dara Bubamara došla pružiti podršku i riječi utjehe svojoj drugarici Jeleni Karleuši na Novom bežanijskom groblju. Ona je bila u povorci pored Dragana Karleuše. A tužne i uplakane osobe stajale su u koloni kako bi sačekali da stignu u kapelu i izjavili saučešće Jeleni. 

Jelena Karleuša slomila se kada je u kapelu ušao Saša Popović kako bi joj izjavio saučešće. Pala mu je u zagrljaj i dugo jecala, dok ju je Saša tješio.

Otac Jelene Karleuše, bivši muž Divne Karleuše, došao je na sahranu i zagrlio kćerku. Ona se potpuno slomila, pa pala svom ocu u naručje.

Sahrana Divna Karleuša 0

Potresne scene: Jelena stoji pored kovčega, pored nje je Duško. Pjevačica prima saučešće, a Divnina sestra neutješno plače

Jelena i Duško stigli su na groblje u pratnji osiguranja. Jelena je nijemo koračala uz supruga.

Čim je izašla iz automobila, tražila je supruga i uzela ga je pod ruku. 

Sahrana Divna Karleuša 0

Na sahranu je stigao Velimir Gale Mitrović, Divnin bivši momak, koji je donio veliki buket. Gale nije mogao progovoriti od bola zbog gubitka. 

Među prvima na groblje je stigao pjevač Beki Bekić, koji je nosio crvenu ružu. 

Porodica Divne Karleuše odlučila je voditeljicu ispratiti uz pjesmu "Tiho noći" i "Bila je tako lijepa", koju je izveo Beogradski duvački pogrebni orkestar.

Sahrana Divna Karleuša 0

Sahrana Divna Karleuša 0

Sahrana Divna Karleuša 0

Sahrana Divna Karleuša 0

Sahrana Divna Karleuša 0

POVEZANO
Jelena i Divna KarleušaUMRLA DIVNA KARLEUŠA Majka Jelene Karleuše izgubila bitku sa opakom bolešću