U martu se treba navršiti osam godina od ubistva poznate srpske pjevačice Ksenije Pajčin. Nju je usmrtio tadašnji dečko Filip Kapisoda. Inače, Ksenija je tokom srednjoškolskih dana počela je da se bavi plesom, ali i da privlači pažnju momaka.

Karijeru plesačice je započela kao dio plesne grupe folk pjevačice Dragane Mirković i sastava Beat Street, a njen talenat je uočio i frontmen grupe Duck, Damir Radoičić Dača, sa kojim je snimila hit `Dačo volim te`.

Svoj debi album je objavila 1997. godine. Za pjesmu `Sviđa mi se on` šuškalo se da je posvećena Peđi Mijatoviću. Godinu dana kasnije Zvezdan Slavinić je usmrtio Olivera Jovanovića ispred kluba `Četiri sobe`, a govorilo se da je nastao sukob oko Ksenije, dok je ona glasine demantovala rekavši da tada nije ni bila u prijestonici Srbije. Ubrzo nakon toga Ksenija se preselila u Atinu, gdje je važila za jednu od omiljenih igračica, a radila je i kao koreograf i šoumen na grčkoj televiziji Alfa. Po povratku u Srbiju radila je sa Minimaksom i izdala drugi album 2002. godine, sa kojeg je njena pesma `Mene ne zanima to` bila hit.

Svojim izgledom je skretala pažnju na sebe, ali i zbog veze sa Zvezdanom Slavinićem, sinom košarkaške legende Zorana Moke Slavinića.

POVEZANO
Ksenija Pajčin 16 GODINA NAKON UBISTVA SRPSKE PJEVAČICE OTKRILA SE JEZIVA ISTINA: Ona je samo tri dana pred smrt...

A i toliko godina nakon tragičnog odlaska najpopularnije denserke, o njoj i njenom životu još se priča.

I na Instagramu se iz dana u dan prave fan profili posvećeni Ksendži, kako su je mnogi oslovljavali, ali smo pronašli sliku ispod koje piše da je to njen "posljednji selfie" nakon snimanja emisije `Ništa za sakriti`, gdje je Filip Kapisoda napravio, kako se tvrdilo tada, ljubomornu scenu, zbog drugih mladića koji su bili prisutni u okviru te emisije.

- Jedna od Ksenijinih posljednjih fotografija, ako ne i posljednja. Ksenija je sa mladićem, koga je izabrala za pobjednika emisije `Ništa za sakriti` napravila selfi na putu od studija do restorana, gdje su večerali, stoji u opisu fotografije.

Ksenija Pajčin 3