Dvije osobe poginule su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u naselju Duboki Potok (Srebrenik, BiH) u utorak oko 17:35 sati.

U saobraćajnoj nesreći učestvovali su teretno vozilo "MAN" i putničko vozilo "Škoda Octavia", a dvije osobe koje su se nalazile u putničkom motornom vozilu, smrtno su stradale.

Srebrenik nesreća 26/05/20a

Na lice mjesta događaja izašli su službenici PS Srebrenik kako bi bio obavljen uviđaj.

Potvrđeno je da su stradala dva muškarca, 36-godišnjaci. U pitanju su Edin Fazlić i Admir Ade Buljubađić, radnici "Termoplasta" iz Srebrenika. Od njih se prijatelji opraštaju na društvenim mrežama...

Srebrenik nesreća 26/05/20a

O ovoj tragičnoj nesreći jutros se oglasila i policija:

- U saobraćajnoj nesreći koja se dogovdila jučer oko 17:35 sati, na magistralnom putu u mjestu Duboki Potok (Srebrenik), učestvovali su S.M., rođen 1972. godine iz Gradačca koji je upravljao teretnim vozilom "MAN" i E.F., rođen 1984. godine nastanjen na području grada Srebrenika koji je upravljao vozilom "Škoda Octavia".

U navedenoj saobraćajnoj nezgodi smrtno su stradali vozač E.F. i saputnik u njegovom vozilu A.B., rođen 1984. godine nastanjen na području grada Srebrenika, kod kojih je smrt na licu mjesta konstatovao dežurni ljekar SHMP Doma zdravlja Srebrenik.

Uviđaj su izvršili kantonalni tužilac i policijski službenici Policijske uprave Srebrenik.

U vremenskom periodu od 18:15 do 20:35 sati saobraćaj je bio u potpunosti obustavljen na navedenoj dionici puta i isti je preusmjeravan alternativnim pravcima – navedeno je iz PU MUP-a Tuzlanskog kantona (TK).

Srebrenik nesreća 26/05/20a

(Doznajemo.com)