Nakon nesreće, on je s teškim povredama glave primljen na Univerzitetski klinički centar u Sarajevu (UKCS), gdje su ga praktično od utorka u životu održavali aparati.

Milan Knežević (23) iz Istočne Ilidže, koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći koja se u noći sa ponedeljak na utorak dogodila u naselju Donje Mladice u Istočnoj Ilidži, preminuo je jutros u Kliničkom centru u Sarajevu, potvrđeno je iz te zdravstvene ustanove.

Mladić je, uprkos naporima medicinskog osoblja da ga spase, preminuo jutros nešto prije 6 sati na Odjeljenju intenzivne nege Klinike za anesteziju i reanimaciju.

Podsjećamo, nesreća se desila u noći s ponedjeljka na utorak u 00.40 sati kada je dvadesettrogodišnjak upravljajući passatom, pod okolnostima koje se još utvrđuju, sletio s ceste.

Uviđaj na mjestu saobraćajne nesreće izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Istočno Sarajevo po ovlaštenju dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, koji je naložio preduzimanje svih potrebnih mjera i radnji sa ciljem utvrđivanja uzroka nesreće.

Nakon nesreće, on je s teškim povredama glave primljen na Univerzitetski klinički centar u Sarajevu (UKCS), gdje su ga praktično od utorka u životu održavali aparati.

Milan Knežević

Knežević je nastupao za omladinske kategorije Famosa (Vojkovići) prije nego je prešao u prvi tim. Nakon sezona u prvom timu odlučio se da se povuče zbog privatnog posla, ali se pred početak ove sezone vratio u defanzivu Famosa, i predstavljao značajno pojačanje Motoristima.

POVEZANO
Kamion za odvoz smeća nesreća Njemačka 11/08/2017a(UZNEMIRUJUĆE) CIJELA PORODICA POGINULA U "GOLFU": Na auto se prevrnuo smetljarski kamion