Dvoje turista, Ivy i Rick Reed zatrpani su pepelom i toksičnim plinovima nakon erupcije vulkana na White Islandu (Novi Zeland) 09.12. prošle godine. Na fotografiji koja je snimljena 15 minuta prije erupcije vidi se nasmijani par...

Par je preživio katastrofu i tragediju, ali s teškim posljedicama, a Ivy je podelila fotografiju na stranici "GoFundMe", kako bi pokušaka sakupiti novac i otplatiti njihove troškove za liječenje.

POVEZANO
Vulkan Novi Zeland 09/12/19 (1)STRAHUJE SE DA IMA JOŠ MNOGO MRTVIH: Erupcija vulkana na Novom Zelandu, spasioci na licu mjesta!

- Ovo je naša posljednja fotografija, nastala prije nego što su naši životi zauvijek izmijenjeni. Oko 15 minuta nakon što je snimljena, vulkan je eruptirao i zatrpao nas vrelim vulkanskim pepelom i toksičnim gasovima – navela je uz fotografiju.

Par je proveo blizu dva mjeseca u bolnici na Novom Zelandu. Rick je imao tri odvojene operacije nakon što je pretrpio opekotine na 30% svog tijela, uključujući ruke, noge i lice, dok je Ivy imala dvije operacije i opekotine na 20% tijela – na rukama, licu i desnoj nozi. Obojima su presađeni graftovi kože na različitim dijelovima tijela.

POVEZANO
Selfie prije smrti 0NISU SLUTILI DA ĆE UBRZO UMRIJETI! 8 selfija napravljenih nekoliko trenutaka prije smrti