Nakon što se u popularnom muzičkom reality showu «Zvezdama Granda» pojavila 39-godišnja Željka Jurišić iz Živinica, malo ko je ostao ravnodušan njenim vokalom. Šemsina nasljednica, kako je već zovu, muzikom se profesionalno bavi preko 20 godina, a već s prvim pojavljivanjem u spomenutom takmičenju isplivala je kao jedna od glavnih favoritkinja.

Povezani sadržaj:

POVEZANO
Željka Jurišić iz ŽivinicaŽeljka Jurišić IZ ŽIVINICA otkrila zašto se udala u 38. godini!

Ipak, vrtoglava popularnost nosi i svoje negativne strane, pa se o Željki već sada mogu čuti svakojaki komentari koji joj baš ne idu u prilog.

- Imam informacije za ovo. Bolje rečeno znam čitavu situaciju, pa ako vas zanima mogu vam reći sve, ali voljela bi ostati anonimna – javila se našem portalu izvor blizak pjevačici, ali uz uslov zadržavanja diskrecije.

Naime, u Živinicama se priča da je Željka glavni razlog propasti prvog braka njenog sadašnjeg supruga Idriza, odnosno da je on ostavio ženu i dijete kako bi se oženio Željkom.

Naša čitateljka dostavila nam je i fotografije, koje možete pogledati u prilogu ovog teksta.

- Ona je objavila status kako nije ona ostavila dijete već je išla za Švicarsku da radi i morala je dijete mu dati, jer nije imala kome da ga ostavi ma čuvanje. I bio je dogovor da dijete viđa kad se vrati, a Idriz tj. njen muž i Željka ne daju joj pristup djetetu nikako – tvrdi naš izvor, dodajući kako je i gospođa Mirzeta spremna o svemu progovoriti za javnost.

Željka Jurišić brak 1

Željka Jurišić brak 1

Željka Jurišić brak 1

S druge strane, u izjavi koju je prenijela e-turneja,  njih dvoje tvrde da su to samo izmišljotine.

– Svjesna sam da će sada biti dosta laži o meni, ali mene to ne zanima previše. Idriz je bio prije oženjen, a to što on ima iza sebe razvod braka nema nikakve veze s nama. Nisam ja kriva što se razveo. Danas se mnogi razvode pa tako i on, učinio je to jer je imao problema, a ne zbog mene. Dakle smiješne su priče da je na ulicu istjerao ženu i dijete, to isto dijete živi s nama, izjavila je Željka.

I Žejkin suprug Idriz ponovio je ono što je pjevačica već izjavila:

– Imao sam problema u braku i zbog toga sam se razveo. Mali živi s nama, mi smo već tri-četiri godine zajedno, i hvala Bogu sve je odlično. Željka nije razlog mog razvoda – bio je kratak Idriz.

(Doznajemo.com)