U nedjelju 19.06.2016. godine u Gradu na Neretvi očekuje se mega spektakl, veliki koncert popularne grupe Miligram, na stadionu pod Bijelim Brijegom, u okviru turneje "Miligram – Electric Tour".

Veliki koncert Miligrama trebao bi biti obilježen vrhunskom scenografijom, te nastupima posebnih gostiju. Koncert bi trebao početi u 20:30 h.

Miligram je poznat po energiji koju na svojim nastupima prenosi i na publiku, pa se očekuje da bi slično moglo biti i u Mostaru.

A posebna radost na velikom koncertnom spektaklu popularne grupe Miligram trebao bi biti i najsjajnija Pinkova zvjezdica Marko Bošnjak, doznajemo od organizatora koncerta.

A kako je objavljeno na Facebook stranici, ulaznice za megaspektakl, kakav grad Mostar i hercegovačka publika zaslužuje i očekuje, su od danas dostupne na prodajnom mjestu: info pult Mepas Malla.

Cijena ulaznice u redovnoj prodaji iznosi 15 KM.

Miligram je, uz suradnju s organizatorom, odlučio izdvojiti jedan kontigent od 500 ulaznica koje namjerava ustupiti Studentskom zboru Sveučilišta u Mostaru, po cijeni od 12 KM/kom.

- Molimo sve zainteresirane studente da se, sukladno ovome, obrate navedenoj organizaciji kako bi ostvarili pravo na popust prilikom kupovine. Djeca do 7 godina uzrasta će imati besplatan ulaz - navodi se te dodaje da bi na sam dan koncerta, ulaznice trebale biti dostupne na dva prodajna mjesta: ulazi sa sjeverne i južne strane stadiona.

Podsjećamo Vas kako su posljednja dva velika nastupa Miligrama bila vrhunski spektakl, 23.04. (SKPC Mejdan, Tuzla) i 27.05. (Zetra, Sarajevo), što se očekuje i od njihovog prvog gostovanja na stadionu pod Bijelim Brijegom.

- Budući da očekujemo veliko zanimanje za muzički događaj godine u gradu na Neretvi, savjetujemo sve zainteresirane da svoje ulaznice osiguraju na vrijeme. Radujemo se Vašem dolasku! - poručuje Vaš Miligram.

(Doznajemo.com/T.M./Promo)