Samo dva dana bila su dovoljna da svi smještajni kapaciteti na Tjentištu za vrijeme planiranog održavanja ovogodišnjeg petog po redu OK Festa 06/07/08 jula budu bukirani. Oni najbrži i oni koji su imali najviše sreće uspjeli su da osiguraju svoje mjesto u hotelu i paviljonima na Tjentištu, te da ugrabe jedan od ponuđenih OK paketa koji su osim smještaja, podrazumijevali i prevoz, rafting, planinarenje i ulaz na sva tri festivalska stagea.

I oni najvjerniji OK kamperi ugrabili su priliku i u okviru SUPER PONUDE za samo 25,00 KM osigurali svoj OK kamp paket koji im omogućava trodnevni boravak u OK kampu uz mogućnost prisustva festivalskom programu na sva tri stagea. S obzirom da je i ograničeni broj OK kamp paketa u SUPER ponudi rasprodan, od danas je pušten u prodaju novi kontigent OK kamp paketa po cijeni od 30,00 KM, a ova EKSTRA ponuda ostaje aktuelna do kraja marta.

- Kako je OK kamp mjesto najbolje zabave, druženja i pozitivne energije, za kampere smo obezbjedili sve potrebne uslove za ugodan boravak u prirodi, kao i ponudu dodatnih sadržaja, tako da će svi oni koji su zainteresovani za uživanje u raftingu Tarom i planinarskim šetnjama u NP Sutjeska biti u prilici da se prijave na iste za vrijeme trajanje festivala u samom OK kampu – navode organizatori.

Sve info o preostalim OK paketima koji nude boravak u OK kampu dostupne su na zvaničnoj stranici festivala http://okfest.net/#paketi

- Ako već niste ugrabite svoj paket po EKSTRA ponudi na vrijeme i pridružite nam se u jedinstvenom OK doživljaju na Tjentištu – pozivaju organizatori.

POVEZANO
OK Fest logo 2018OK FEST: Tjentište planira od 6. do 8. jula dočekati zvijezde svjetske i regionalne muzičke scene

(Doznajemo.com/Promo)