Jutros je oko 08:05 sati kod Senja (Hrvatska) je došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj je poginulo troje ljudi.

Do tragedije je došlo na Jadranskoj magistrali kod Sibinja Krmpotskog, potvrdila je predstavnica za javnost PU primorsko-goranske.

POVEZANO
Nesreća Hrvatska 29/08/20bJezivi prizori sudara u kojem je jutros poginulo troje ljudi: MOGUĆI UZROK je preticanje (FOTO)

Prema primorsko-goranskoj policiji, došlo je do frontalnog sudara između Opela Astre riječkih registarskih oznaka i Volkswagen Pola italijanskih registarskih oznaka, a smrtno su stradali hrvatski državljani koji su bili u Astri, dvije ženske i jedna muška osoba.

U KBC-u na Sušaku, gdje su unesrećeni prevezeni nakon nesreće, naveli su da je jedna osoba, italijanski državljanin, u životnoj opasnosti te se nalazi u Jedinici intenzivnog liječenja, dok je dvoje italijanskih državljana također hospitalizirano s teškim tjelesnim povredama, odnosno višestrukim prelomima, ali, srećom, izvan su životne opasnosti, javlja Jutarnji.hr.

Dodala je kako su se sudarila dva automobila, Opel hrvatskih registracija i VW Polo italijanskih registracija.

- Nažalost, preminule su tri osobe, hrvatski državljani - potvrdila je.

Kako je u 11:16 javio Hrvatski autoklub (HAK), nacionalna udruga vozača i vlasnika vozila, zbog prometne nesreće na Jadranskoj magistrali (DC8) u mjestu Sibinj Krmpotski vozi se naizmjence, jednim trakom.