Autorica stranice "Jezik ljubavi" Dr. Laura Berman je terapeutkinja te voditeljica TV emisije na Oprahinoj OWN TV mreži. Ona je također supruga i majka koja je, baš kao i mnogi drugi roditelji, vrijeme pandemije provela kod kuće u društvu djece. Na početku se tješila činjenicom da će njena dva sina tinejdžera morati biti kod kuće s familijom - sigurni, zdravi i zaštićeni. Tada se njen svijet preokrenuo...

- Mog lijepog dječaka više nema - nedavno je Berman objavila na društvenim mrežama.

Naime, njen 16-godišnji sin Sammy je preminuo u njihovoj kući u Kaliforniji. U nedjelju poslijepodne pronašla ga je na podu njegove spavaće sobe. Bio je dobar učenik, prijavio se na fakultet i pripremao za ljetnu praksu.

Sammy je navodno umro od predoziranja Xanaxom. Njegovi roditelji nisu ni slutili da konzumira nedopuštene lijekove ili drogu, a Laura vjeruje da je njen sin lijekove kupio preko trgovca na Snapchatu.

Ispričala je kako joj je prijatelj njenog sina otkrio da je Sammy upoznao nekog putem spomenute društvene mreže i preko njega je nabavljao lijekove koji se inače izdaju na recept. No, lokalna policija i dalje istražuje ovaj slučaj te su zasad potvrdili samo to da zahvaljujući dosadašnjoj istrazi vjeruju da su u sve možda bili umiješani opasni lijekovi.

"Moje srce je potpuno slomljeno i nisam sigurna kako nastaviti disati", napisala je dr. Berman istaknuvši kako je odlučila sve to objaviti "samo da više ne umre niti jedno dijete".

Dodala je kako želi ljudima dati do znanja da i "nevini eksperimenti koje rade" mogu izazvati ovisnosti te da se uvijek brinula zbog neprikladnih fotografija s kojima se njena djeca možda susreću na Snapchatu, a nije ni pomišljala na upotrebu droga i nedopuštenih lijekova. Rekla je i da, iako vaša djeca možda postaju starija, roditelji bi i dalje trebali znati njihove lozinke i nadgledati njihove Internets i društvene aktivnosti zbog njihove sigurnosti, javlja ABC.

"Želim da roditelji znaju razgovarati s djecom, da im objasne da stvari koje će dobiti od trgovca drogom nisu sigurne i da bi ih mogle ubiti", zaključila je.

(Doznajemo.com/Index)