Tužilaštvo u Šapcu (Srbija) pokrenulo je istragu kako bi se utvrdio pravi razlog smrti Bojane Milanović (24), pripadnice Vojske Srbije koja je krajem aprila, u četvrtom mjesecu trudnoće, pronađena mrtva!

- Naloženo je da se obave sva potrebna vještačenja kako bi se utvrdilo da li je zaista počinila samoubistvo, kako su prvi rezultati ukazivali, ili je u pitanju ubistvo. Ispituje se, između ostalog, da li je mogla da sama puca iz lovačkog karabina i to dva puta - objašnjava izvor upoznat sa istragom.

Da je istraga smrti 24-godišnjakinje, koja je pronađena mrtva u petom mjesecu trudnoće svega nekoliko dana prije vjenčanja, u toku, potvrdila je i njena majka Snežana Stevanović.

- Još uvijek, koliko znam, nema ništa novo. Čekamo rezultate i nadamo se da će se sve uraditi najbolje moguće. Samo želim da se istraga ubrza i da istina izađe na vidjelo.

Vojnikinja Bojana Milanović (24)c

PODSJETIMO, stravična tragedija dogodila se krajem aprila ove godine, pet dana pred Bojanino vjenčanje. Prema informacijama koje su se pojavljivale prvih dana nakon njene smrti, djevojka iz za sada nepoznatih razloga pucala je u sebe iz lovačkog karabina, koji je u vlasništvu njenog vjerenika, koji je, kao i ona, pripadnik Vojske Srbije. Kada se Bojana navodno ubila, on je bio na dežurstvu i radio je noćnu smjenu, a kad se vratio, zatekao je njeno beživotno tijelo.

Bojanini prijatelji i porodica od samog pronalaska njenog beživotnog tijela izražavali su sumnje da je ona mogla da počini samoubistvo, ističući da je ona djevojka vedrog duha, nasmijana, koja nije imala suicidnih misli.

Vojnikinja Bojana Milanović (24)c

JOVIŠA MARINKOVIĆ, BOJANIN VJERENIK, izjavio je za medije da je ona tog dana bila «vesela, kao i svaki drugi dan». Familija, kao i komšije, pričali su o njima kao «najsrećnijem paru koji poznaju». Taj opis potvrđuju i fotografije koje je ovaj par napravio samo tri dana prije Bojanine smrti, gdje su se slikali zagrljeni i nasmijani.

Bojanina snaja Dragana, koja živi u istoj kući i takođe je u drugom stanju, izjavila je da je nešto puklo, ali da nije ulazila u sobu smatrajući da se Bojana odmara, a i rijetko je izlazila, jer je ranije živjela u Sremskoj Mitrovici, pa ovaj kraj ne poznaje najbolje.

BEZ OPROŠTAJNOG PISMA. Bojanin vjerenik ispričao je za medije da je u potpunom šoku i da je to bio grom iz vedra neba. On je tvrdio da Bojana nije ostavila nikakvu oproštajnu poruku koja bi mogla da razjasni njenu smrt.

- Otišao sam na posao. Sve je bilo u redu kad sam krenuo. Da nešto nije bilo kako treba, ja bih primijetio. Ona je bila vedra, nasmijana kao i uvijek. Kad sam došao, zatekao sam stravičan prizor.

POVEZANO
Vojnikinja Bojana Milanović (24)aŠTA SE KRILO IZA BOJANINOG OSMJEHA KOJEG JE STALNO IMALA: Zašto je pucala u sebe?

(Doznajemo.com/Blic)