Protiv 19-godišnje Ane L. iz Zaječara, koja je optužila Lazara Lađevca iz istog grada da ju je silovao, pretukao i više od 30 puta ugrizao po tijelu, najavljeno je podnošenje krivične prijave, jer se ispostavilo da do silovanja nije ni došlo!

Ana L. je priznala u policiji da je patološki zaljubljena u Lazara i da nije mogla da podnese to što je on ignoriše!?

Zbog toga je sama sebi nanijela brojne povrede po tijelu, a kada je njena familija primijetila da je izgrebana i da joj je odjeća pocijepana, ona je tvrdila da ju je Lazar silovao.

Podsjetimo, vijest o tome da se navodno desilo brutalno nasilje u kome je 20-godišnjak silovao, pretukao i izujedao po cijelom tijelu svoju komšinicu Anu L. (19) potreslo je čitav Zaječar i okolinu.

Lađevac je lišen slobode, saslušan i predan Tužilaštvu, koje mu je prvo bilo odredilo pritvor do 30 dana. Pušten je nakon što je istina isplivala na vidjelo.

U Grljanu, mjestu stravičnog iživljavanja, svi su bili šokirani. Najviše, tvrde mještani, zato što je navodno Ana L. u vezi s Lazarovim bratom.

- Tu porodicu prati neko zlo. Njegov otac Branislav, kada je Lazar bio još mali, pre 16 godina, u Beogradu je udarcem pesnicom ubio cimera Marija Mavrinca. Odrobijao je deset godina, a sada je, koliko znamo, u Rusiji, navodno tamo radi. Šta radi ne znamo - navodili su mještani ovog zaječarskog sela.

Prema njihovim tvrdnjama, Lazarov otac Branislav je te 2001. godine, poslije ubistva cimera, uredno prijavio njegov nestanak. Čak se pravio i da ga traži, a kad je leš počeo da zaudara isprelamao ga je i spakovao u kutiju, te ga gradskim prevozom i autostopom odnio do Beškog mosta i bacio u rijeku. Leš Marija Mavrinca nikada nije pronađen.

MJEŠTANI U NEVJERICI. Lazar, napominju, ima i brata, a poslije hapšenja oca, njihova majka je otišla negdje u okolinu Velike Plane, tamo se udala i iz tog braka ima kćerku. Brat je, navodno, pohađao školu u Ćupriji i njega su mnogo češće viđali u selu nego Lazara.

- Ovoga malog nismo baš nešto viđali u selu. Da li je bio u Zaječaru ili, možda, čak i kod oca u Rusiji, ne znamo. Pre nekoliko godina njegov deda je u Zaječaru zgazio čoveka, a ovaj je umro od zadobijenih povreda. Pričalo se da je upravo Lazar vozio kola, ali da je deda preuzeo krivicu da dečak ne bi odgovarao. Deda je i osuđen, ali, po svemu sudeći, ta njegova žrtva nije urodila plodom jer se mladić nije opametio i počeo normalnije da se ponaša. Šta mu je ta devojka zgrešila da je mučki napadne, siluje i tako joj uništi život - pitali su se u nevjerici meštani Grljana. Nisu ni slutili da je sve izmišljotina.

PODSJETIMO, zaječarska policija uhapsila je mladića iz okolnog sela Lazara Lađevca (20) zbog sumnje da je svoju komšinicu Anu L. (19) prebio, silovao i izujedao tako da je na tijelu imala više od 30 ugriza.

Kako beogradski "Blic" doznaje, osumnjičeni Lađevac je 29. jula, kada je bio veliki sabor u selu, prema njenoj prvoj priči. presreo Anu L, koja je bila u Grljanu, jer je navodno zabavlja s Lazarevim bratom, i uvukao je u kuću.

- Počeo je da je bije, cepa odeću, preti i na kraju ju je silovao. Ona je pokušala da se odbrani, ali ju je on sve jače udarao! U toku silovanja, krvnički je izujedao devojku po licu, butinama, stomaku, uz to je sve vreme udarajući - glasila je prva verzija.

NAKON SILOVANJA, on je svoju komšinicu pustio da ide kući, ali joj je zaprijetio da će je ubiti ako nešto kaže. Međutim, djevojka, sva pretučena, izujedana, iscjepane odjeće i raščupane kose, odmah je privukla pažnju ukućana koji su je odveli u zaječarsku bolnicu.

Prilikom ginekološkog pregleda utvrđeno je da je djevojka imala grub odnos. Odmah je pozvana policija koja je krenula da uhvati osumnjičenog, ali ga nisu našli kod kuće, jer se on krio u jednom stanu u Zaječaru.

Policija ga je ubrzo pronašla. Lazar nije priznao zločin, već je tvrdio da je djevojka pristala na intimni odnos, što se pokazalo istinitim

Zašto su joj na početku povjerovali? Ona je, kako doznajemo, detaljno opisivala šta je navodno doživjela i kako je zadobila povrede.