Jelena Karleuša pala je u očaj nakon smrti majke i gotovo da je neutješna nakon ovog gubitka.

Samo dva dana nakon sahrane srpska pjevačica povjerila se prijateljima da njeno srce ne bi izdržalo da uđe u prostoriju u kojoj je Divna umrla, pa ih je obavestila da namjerava odmah nakon ostavinske rasprave Divninu kuću prodati!?

POVEZANO
Sahrana Divna Karleuša 0POTRESNE SCENE: Potpuno slomljena Jelena Karleuša nije se na sahrani mogla odvojiti od kovčega majke

- Prijatelji su došli kod Jelene i pitali je šta da rade sa Divninim ličnim stvarima, koje moraju da se iznesu iz kuće nakon tragičnog gubitka. Ona im je rekla da ništa ne diraju dok ne prođe ostavinska rasprava, na kojoj će biti odlučeno kome će pripasti mamina imovina. Kako Divna nema nikog osim Jelene, logično je da će ona sve naslediti, pa je sada pitanje samo pravne formalnosti kada će se to i desiti, izjavio je dobro obaviješten izvor za `Srpski Telegraf` i objasnio da se Jelena ne usuđuje da kroči u Divninu kuću sada kada je više nema.

- Jelena je toliko očajna da i ne pomišlja da uđe u tu kuću. Njeno srce ne bi podnelo da uđe u sobu u kojoj je njena majka izdahnula. Za nju ta adresa više ne postoji. Najboljem prijatelju je rekla: "Umrla bih onog trenutka kada bih ušla u kuću." Jedino što je zamolila prijatelje jeste da joj donesu uramljene slike koje je Divna držala u dnevnoj sobi, završava priču izvor.

Kako se dalje doznaje, Jelena je van sebe od bola nakon gubitka majke. Odbija hranu i gotovo da ne spava. Bližnji su već mnogo zabrinuti za nju jer ne vide način kako da joj pomognu da se malo trgne i pokuša da nastavi život.

Podsjećanja radi, Divna Karleuša izgubila je bitku s opakom bolešću 3. marta u svojoj kući. Jelena je za smrt majke doznala po povratku sa nastupa iz Austrije i od tog momenta je neutješna. Divna je na ispraćena 6. marta, kada je sahranjena na novom Bežanijskom groblju.

POVEZANO
Jelena i Divna KarleušaUMRLA DIVNA KARLEUŠA Majka Jelene Karleuše izgubila bitku sa opakom bolešću