Prošle su više od dvije godine od nezapamćene tragedije koja se dogodila u Lašvi kod Zenice, kada je mladić Amar Kozlić, upravljajući očevim "Audijem", doživio saobraćajnu nesreću u kojoj su stradali njegovi prijatelji Huso Delić i Almen Begović.

Podsjetimo, nakon večernjeg provoda, mladići su se iz Viteza vraćali kući za Zenicu, kada je "Audi" završio u rijeci Lašvi.

POVEZANO
Nestali Zeničani 3DJEVOJKA IZ VITEZA KOJA JE BILA S NESTALIM ZENIČANIMA ispričala gdje su oni željeli ići

Tijela njegovih prijatelja su pronađena u automobilu, dok tijelo Amara, za kojeg se pretpostavlja da je, također, završilo u rijeci, nikada nije pronađeno.

Iako se u februaru trebaju tri godine, porodica još nikada nije izgubila nadu da će njihov sin biti pronađen. Svakog dana očekuju poziv, vijest, informaciju. I policija, također, još traži tijelo Kozlića i apelira na građane da, ako imaju bilo kakve informacije o njemu, o tome obavijeste najbližu policijsku stanicu.

POVEZANO
Kozlić nesreća kod VitezaNEŠTO MANJE OD 2 GODINE OD NESREĆE KOD VITEZA: Tijelo Amara Kozlića još nije pronađeno

Budući da je prošlo dosta vremena od nestanka Kozlića, njegovi prijatelji odlučili su napraviti i Fejsbuk stranicu kako bi i na taj način eventualno došli do nekih informacija.

"Da li ćemo ikada znati istinu, gdje si ti? Na nebu ili na zemlji?", samo su neki od natpisa na grupi "Da li je živ ili mrtav - saznajemo?"

POVEZANO
Kozlić Amar - potragaDA LI JE AMAR KOZLIĆ, MLADIĆ KOJI JE BIO "AUDIJU" ŽIV I OTET: Potvrđeno da se sve provjerava