Suicid mladića Vedada Baltića, koji je skočio sa zgrade u Travniku, šokirao je Vezirski grad, ali i cijelu Bosnu i Hercegovinu.

POVEZANO
Baltić Vedad 1OVO JE POSLJEDNJA PORUKA MLADIĆA (20) koji je sinoć skočio sa zgrade u Travniku

Mnoge su tužne poruke upućene, a Luković Mišel, prijateljica stradalog mladića, uputila je posebno dirljivu oproštajnu poruku na Fejsbuku:

- Vedade, ovo nikad nećeš vidjeti, ovo nikad nećeš čuti. Ovo niko neće znati. Hvala ti, za svaki momenat proveden sa tobom, hvala ti što si bio dio mog života, što su tvoje ruke svaki put znale i zagrliti i riječi utješiti. Falit ćeš mi kao što će nebu faliti sunce, noći što će im faliti zvjezdice, falit ćeš mi kao svaki dah čovjeku, falit ćeš kao Vedad da budeš nama sve.
Budi siguran negdje daleko, reci da je zemlja bila tijesna za tvoje snove i ambicije, da si potražio svoj svemir i svoje planete da sve ostvariš... reci im da nas nisi napustio, da ćeš uvijek biti sa nama i smijati se, onako kako si samo ti znao.

POVEZANO
Add To Homescreen 1SVIĐAJU VAM SE TEKSTOVI NA NAŠOJ STRANICI? Dodajte nas na ekran svog telefona! :)

Ja ću za svaki svoj rođendan ti se zahvaliti, jer ćeš mi čestitati sve do mog, posljednjeg, nosit ću te u duši i tiho svaki put sa suzom prošaptati... "hvala druže moj, hvala Vedo".
Svi ćemo se jednom sresti, oprosti mi što te nisam mogla zaštititi od svega lošeg na ovom svijetu..na onom, kad se vidimo, nikad te neću pustiti.
Počivaj u miru, vječni prijatelju!

RIP Vedad Baltic