Ekipa magazina "Blic puls" posjetila je prije nekoliko godina Novi Pazar, rodno mjesto atraktivne muzičke zvijezde Emine Jahović, gdje su novinari doznali da je ona već bila u braku, prije udaje za Mustafu Sandala!

Naime, razgovarali su sa Emininim bivšim svekrom Rustemom, koji je potvrdio kako je pjevačica tada pobjegla iz kuće da bi se udala za njegovog sina Aladina.

Povezani sadržaj:

POVEZANO
Emina Jahović suze-plačPORODIČNA TRAGEDIJA POZNATE PJEVAČICE EMINE JAHOVIĆ: Nikad nije preboljela smrt oca!

- On sada ima ženu i troje djece, on i ja vodimo veliku i ozbiljnu firmu. Kao što vidite imamo sve za opremanje stanova i kuća... Kada su se njih dvoje upoznali, Emina je tada pobjegla od kuće da bi se udala za njega, a onda su zajedno otišli za Ulcinj. Ja sam tamo imao neki stan i njih dvoje su otišli tamo bez ičijeg pitanja. Pustio sam ih da vidim dokle će, iako sam se protivio toj vezi - izjavio je tada Eminin prvi svekar za "Blic puls".

Gospodin Rustem je još otkrio da je nakon svega primio Eminu u svoju kuću, jer su je kasnije gledali kao rođeno dijete.

No, kasnije je došao problem...

- Problem je nastao kada je ona smislila da se bavi pjevanjem. Njena majka je došla kod mene i rekla mi: "Rusteme znaš da Emina jako voli da pjeva". Ja sam joj rekao da može pjevati za svoju dušu, ali kada je ona odlučila da to ne bude samo amaterski, moj sin nije želio ženu koja neće stalno biti kod kuće. Razmislio je i odlučio se za svoju porodicu. Njihov brak je trajao šest mjeseci i tada se sve završilo - ispričao je tada Eminin svekar za "Blic puls".

POVEZANO
Emina Jahović 1VJEROVALI ILI NE ovo je pravo ime Emine Jahović! Zašto ga je na početku karijere odlučila mijenjati?

(Doznajemo.com/BlicPlus/Foto: PulsOnline)