"Ovakve stvari se ne planiraju, one se jednostavne dogode i nikada na to ne možete biti spremni..." Na ovosedmičnom snimanju emisije TV Hayat "Ispuni mi želju", emocije su preplavile studio. 

Na životnu dramu porodice Karahasnović niko u studiju nije mogao sakriti suze, najteže je bilo kada je trogodišnja djevojčica zaplakala, jer nije mogla gledati brata kako neutješno plače.

- Ovakve stvari se ne planiraju, one se jednostavne dogode i nikada na to ne možete biti spremni. Snimanje je prekinuto jer smo svi trebali pauzu da obrišemo suze - poručila je voditeljica Šejla Cocalić.

Emitovanje emisije u kojoj je cijela javnost vidjela šta se to dešava sa porodicom Karahasanović, bilo je sinoć. U emisiji "Ispuni mi želju" Televizije Hayat sinoć je gostovala porodica o kojoj priča cijela BiH. Šok, suze, nevjerica su ispunili studio. Čak je i prekinuto snimanje emisije, jer voditeljica Šejla Cocalić jednostavno nije mogla nastaviti dalje.

Maid Karahasanović je 11-godišnji dječak koji je pisao redakciji emisije "Ispuni mi želju". Maid je tužni, nesretni dječak koji umjesto da sanja dječačke snove, brine brigu o neimaštini i samo želi topli dom. Pored sve životne patnje Maid ima i dijabetis. Pored svega, najteže mu je kad njegovi roditelji plaču, tada je kako kaže i njemu najteže.

Nakon što je ova petočlana porodica morala na ulicu, jer su morali napustiti smještaj u roku od 24 sata, nakon što su se našli u bezizlaznoj situaciji, Maid se obratio pismom spomenutoj emisiji

Pogledajte priču, a ukoliko želite pomoći ovoj porodici, na kraju video priče, objavljen je i njihov kontakt.