Prije šest godina zločin je šokirao Bosnu i Hercegovinu. Salih Arnautović, te Ena, Munira i Emir Lipa, osuđeni su za smrt dječaka Smaje Ćesira iz Hadžića, koji je imao tri i po godine kada je monstruozno ubijen, 25.02.2014 godine. Očuh, majka, nana i djed, koji u međuvremenu umro, osuđeni su na ukupno 97 godina zatvora.

Brutalno su zlostavljali mališana, u čemu je prednjačio očuh Salih, koji je, među ostalim, na dječaka sipao vosak i kliještima ga vukao za genitalije!?

Ena Lipa - Salih Arnautović

Emisija, koju je Federalna TV prikazala u utorak od 20:10 sati pod naslovom serijala "Krvni delikti" tematizirala je upravo svirepo ubistvo troipogodišnjeg dječaka Smaje Ćesira u Hadžićima koje se dogodilo u drugom mjesecu 2014. godine.

Očuh i majka iz zatvora govorili kako su ubili malog Smaju!

Federalna TV u utorak 25.02., nastavila je serijal “Krvni delikti” u kojem gledatelje slikom vodi u u zatvore u Zenici, Tuzli, Foči. Ekipa pomenutog serijala snimala je i u Beogradu, Subotici, Bijeljini, Sanskom Mostu, te brojnim drugim gradovima i nedostupnim vrletima u kojima su zločini počinjeni.

Ena Lipa - Salih Arnautović

U emisiji se pojavljuje dječakova majka Ena Lipa, osuđena na 45 godina, kao i ostali učesnici ovog zločina. Podsjetimo, ona je ranije izjavila ovo:

– On je jedan monstrum koji se drogirao. Prijetio mi je da će mi ubiti oca, majku i dijete ako ga prijavim. To je, jednostavno, bio strah. Ja jesam kriva što ga nisam prijavila, ali me je jednostavno bio strah...

POVEZANO
Žene BiH kriminal 2019KO SU ŽENE KOJE STOJE IZA nekih od najtežih zločina u Bosni i Hercegovini!

Očuh djeteta Salih Arnautović osuđen je na 40 godina zatvora. On u emisiji govori o dječakovoj majci Eni:

"Nit je za kuće, nit je za oko kuće", izjavio je.

Istražitelji sa višedecenijskim iskustvom jedva izgovaraju riječi, sjećajući se mučnih prizora iz kuće strave u Hadžićima, vještaci psihijatri sa četiri decenije radnog staža svjedoče o nikad viđenom u profesiji.

Pogledajte...

(Doznajemo.com)