Užasan slučaj dogodio se u nedjelju u ulici Burov na broju 30, u gradu Orel u Rusiji, administrativnom centru Orlovske oblasti na zapadau ove zemlje. 21-godišnja studentica po imenu Anastasija Onjegina (Анастасия Онегина) priznala je da je raskomadala tijelo svog momka Dmitrija Sinkeviča (Дмитрия Синкевича), 24-godišnjeg bivšeg policajca i regruta ruske armije! U zadnje vrijeme radio je u jednom ugostiteljskom objektu, a navodno je pripadao i nekim satanističkim grupama.

Navodno, bizarna nasilna se*sualna igra između njih dvoje krenula je u neplaniranom pravcu i on je preminuo, nakon čega je studentkinja pokušala sakriti tijelo.

POVEZANO
Tanja MeksikoISTRAGA POTVRDILA SVE: Tanja je smrtno stradala tokom sek*ualnog odnosa sa svojim dečkom!

Kako navode ruski mediji, ona je već uspjela baciti njegove ruke i stopala u kantu za smeće blizu kuće u kojoj se desio incident.

Sve je otkrilo kada je Anastasijina sestra došla u posjetu. Ubrzo je obaviještena i policija, a 21-godišnjakinja je predana kriminalnim istražiteljima kako bi je ispitali. Zanimljivo je da je otac osumnjičene i sam policajac.

Anastasija - Dimitrij 2

Tokom ispitivanja, ona je tvrdila da nije ubila Dimitrija, samo je priznala da je već mrtvo tijelo raskomadala nožem. Navodno se prepala da će biti optužena za ubistvo. Da li govori istinu, trebala bi pokazati dalja istraga.

Komšije su ruskim novinarima potvrdile da su se u toj kući odvijale bizarne orgije redovno.

POVEZANO
Mannheim-AmtsgerichtSTRAVIČNA SMRT ŽENE TOKOM INTIMNOG ODNOSA Udavila se nakon što joj je Oliver u usta stavio krastavac