Fudbaler Ognjen Vranješ se ponovo našao u žiži interesiranja zbog skandala s Gastozovom bivšom djevojkom, lijepom sarajkom Naidom Gadžo.

Navodno, Naida nije željela nikakvu komunikaciju s navodnim Karleušinim bivšim još od 2015. godine pa do danas. Iako je on više puta pokušao da je pridobije, nikako mu nije polazilo za rukom?

U porukama do kojih je Srpski telegraf došao jasno se vidi Ognjenova navalentnost, na koju je Naida ostala ravnodušna do početka navodne afere sa pop divom Jelenom Karleušom.

POVEZANO
Vranješ u autuOGNJEN VRANJEŠ NAPOKON OTKRIO KLJUČNI DETALJ o njegovoj vezi sa Jelenom Karleušom

Ognjenova upornost je trajala godinama unazad i u nekoliko navrata se dopisivao takoreći sam sa sobom i slao joj poruke sljedećeg sadržaja.  

- Kako ste, gospođice?

- Nadam se da ćemo se upoznati. - Lijepa si bila sad u subotu u "Bosni".

A nakon toga, iako mu Naida nije odgovarala, prešao je na konkretnije stvari, ostavši u nadi da će mu ona, bar na neku, odgovoriti i tražio odgovore na postavljena pitanja. Uslijedila su i direktna pitanja:

- Jesi li možda u Beogradu?

- Javi se kada si u Atini.

- Pošalji mi svoj broj

- Kako si?

POVEZANO
Vranješ sa suprugomNAKON NEKOLIKO MJESECI ŠUTNJE oglasila se supruga Ognjena Vranješa: Danijela kratko poručila OVO!

Na sve ovo Naida je bila totalno imuna, sve do trenutka kada je počela navodna afera s pjevačicom Jelenom Karleušom i Ognjenovo iznošenje intime po novinama. Na to nije mogla ostati ravnodušna i svoj stav po tom pitanju mu je direktno stavila do znanja putem poruke na Instagramu u kojoj mu je poručila da s njim ne želi nikakav kontakt i podsjetila ga da on njoj piše od 2015. godine.

- Žena koja dijeli intimu s muškarcem je dijeli iz želje, a muškarac koji je u nekom momentu objavljuje je klasična pi*ka, a ne muškarac, a ja s pi*kama nemam šta da se dopisujem, pozdrav - napisala mu je bez uvijanja lijepa Naida, nakon čega ju je on blokirao.

Podsjetimo da je Ognjen široj javnosti poznat po navodnoj aferi sa pjevačicom Karleušom, kada je novinarima dao Jelenine eksplicitne fotografije i prepiske po okončanju njihove, navodne, dvogodišnje veze. Ognjen nikada do sada nije davao zvanične izjave, ali iz prepiski s djevojkama po društvenoj mreži Instagram se jasno vidi da je čitavu aferu sam pokrenuo, ali i razlozi zbog kojih je to uradio.

POVEZANO
Vranješ uplakan KarleušaOgnjen Vranješ nakon svega: DOBILA JE ŠTA JE ZASLUŽILA, OSTALA JE BEZ MUŽA I PARA!