Jelena Lazarević (26), studentkinja koja je u petak uveče nestala u Beogradu, pronađena je živa i zdrava, potvrdio je za medije Darko Mirković, muž njene sestre, koji je prvi na društvenim mrežama objavio i apel da se ona nađe.

POVEZANO
Jelena Lazarević nestalaOTKRIVENA MISTERIJA: Evo gdje je bila djevojka Jelena (26) koju je tražila cijela Srbija!

- Pronađena je i trenutno smo sa policijom - izjavio je kratko Darko, kako ga citira "Blic".

On zasad nije želio da otkriva detalje Jeleninog pronalaska.

Podsjetimo, 26-godišnja Jelena Lazarević nestala je u petak uveče u Beogradu, i od tada joj se izgubio svaki trag. Njeni najbliži u očaju su molili sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave policiji ili njima na telefon.

Suprug Jelenine sestre je putem Fejsbuka zatražio pomoć. Napisao je sljedeće:

- Sestra moje supruge je nestala. Zove se Jelena Lazarević, rođena 1991. godine. Zadnji put viđena u kafiću Anggolo u Ulici Vojvode Supljikća (područje Beograda, Bulevar - kod Orla) u petak 02.06.2017. oko 23:30. Molim sve koji imaju bilo kakvu informaciju da mi pošalju poruku u Inbox ili da mi jave na 066 33 55 20. Ili kontaktirati policiju na 192 ili najbližu policijsku stanicu molim Vas da dijelite ovaj post dalje.

Prema njegovim tvrdnjama, Jelena je u petak bila na poslu, a kada joj se smjena završila, zatvorila je lokal i od tada joj se gubi svaki trag.

– Jelena je rodom iz Prijepolja. U Beogradu živi sa cimerkom, apsolvent je na Ekonomskom fakultetu, a radi kao konobarica u kafiću Anggolo. Tu su je ljudi poslednji put videli oko 23.30 sati. Ona je pola sata posle ponoći zatvorila kafić i od tada joj se gubi svaki trag – izjavio je Jelenin prijatelj za Telegraf.

Za ovu djevojku vlasnici lokala, gosti i svi koji su je poznavali imaju samo riječi hvale:

– Svakom se može naći zamerka, ali zaista ne znam šta bih vam o njoj loše rekao. Po prirodi vesela i skromna, Jelena je izuzetno poštena i vredna devojka, za nju ne postoji loša reč. Svi se iskreno nadamo da je živa i zdrava. Koliko znam nije imala momka – dodao je prijatelj.

Takođe smo doznali da se Jelena nije žalila da ima neke posebne probleme, a posljednjih dana ponašala se sasvim uobičajeno, piše spomenuti list.

Jelena Lazarević nestala