Una, starija kćerka  Zdravka Čolića (68), koja je u desetom mjesecu proslavila svoj osamnaesti rođendan na Instagram profilu ne krije kako voli šminku, izlaske i poziranje ispred kamere.

Čest je gost luksuznih beogradskih restorana i hotela u raznim zemljama jer voli putovati. Donedavno je pohađala najskuplju privatnu gimnaziju u Beogradu, a od ove godine ide na fakultet.

Zdravko Čolić profil

Prije gimnazije na Košutnjaku završila je u istom obrazovnom centru osnovnu školu, u koju trenutno ide Zdravkova mlađa kćerka Lara.

Jedan od Uninih njenih najboljih prijatelja iz škole je sin pjevača Bobana Rajovića mladi igrač Andrija. Do škole ju je najprije vozio vozač, a odnedavno ona ima položen vozački ispit i svoj auto.

Zdravko Čolić profil

Voli modu, brendirane cipele i torbe, kao i garderobu. Nerijetko objavljuje fotografije iz noćnog provoda te s putovanja van granica Srbije, a ima i dečka Marka, koji živi na relaciji Njemačka-Srbija.

Zdravko Čolić profil

Prema navodima izvora za srpske medije, Zdravko Čolić je njeno srednjoškolsko obrazovanje platio oko 47.000 eura.

- Nemam ništa protiv da nas fotografišu kad smo familijarno na aerodromu, ali da se mi namjestimo za fotografisanje, za to baš i nisam. Sve spontano dođe u životu. Moja starija kćerka, kad vidi da se fotografišu njene vršnjakinje i izlaze u novinama, tvrdi da njoj to nije važno. Ali danas, kada neko nešto lajka, e onda im je drago - ispričao je ranije Zdravko Čolić. Una se pojavila i u njegovom spotu za pjesmu "Esma".

(Doznajemo.com/24sata)